Ciekawe rozwiązanie, bardzo estetyczne i nowoczesne.
Opracowaliśmy także swoje rozwiązanie, w którym
oświetlenie LED bazuje na diodach 3528 lub 5050 (3-krotnie
jeąsniejszych). W naszym rozwiązaniu obie strony mogą
być szklane (światło na blacie roboczych i wewnątrz
szafki) lub tylko jedna z nich (dolna) dzięki czemu więcej
światła skierowane jest na blat. Półki meblowe zwane
też wieńcami dolnymi LED wykonujemy wyłącznie na wymiar.
Oprócz standardowego oświetlenia (białego
ciepłego/zimnego) możemy umieścić wewnątrz także diody
RGB sterowane pilotem. Nasze rozwiązanie nie posiada
wbudowanego włącznika jednak jest możliwość
podłączenia kilku wieńców pod jeden większy zasilacz,
który bezpośrednio można podłączyć np. pod włącznik
światła na ścianie. Dzięki temu jednym dotknięciem
włączamy cały system półek meblowych:)
www.soled.pl
www.sklep.soled.pl
Półka meblowa z oświetleniem LED
«
Powrót do artykułu: Półka meblowa z oświetleniem LED | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Czy sejf przydaje się w domu? Liczba postów: 89 Grupa: Wnętrza Nie tylko broń palną nową i używaną ale również zestawy konwersyjne, różnego rodzaju amunicję, sejfy, kolby, futerały, celowniki, kompensatory, książki, naszywk...
- Armatura oszczędzająca wodę Liczba postów: 13 Grupa: Wnętrza Witam wszystkie osoby, które są zainteresowaen tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta armatury przemysłowej, to zdecydowanie polecam W...
- Nowoczesne meble modułowe Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Ostatnio przystanęłam przy ofercie sklepu Piko https://piko-obrusy.pl/, która obejmuje obrusy drukowane, wyglądające bardzo oryginalnie. Zastanawia mnie, czy ta...
- Jak urządzić i w jakie sprzęty wyposażyć domową si... Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Sama się nad tym zastanawiałam, czy warto ćwiczyć w rękawiczkach na siłowni, i znalazłam tekst z argumentami za i przeciw. Wrzucam link https://vanisby.pl/cwicz...
- Meble nowoczesne — poznaj obecne trendy! Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza A ja jednak szukam takich mebli, które są bez szpar na dole, bez nózek.