offline kaliber4 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jupiter praktykant
|
|
|
| |
offline Malinowy praktykant
|
Jest moc widzę że Lewandowski zaczyna się czuć liderem w zespole Bayernu mam nadzieje że poprowadzi nasz zespół ze Szkocją i Irlandią do zwycięstwa a co za tym idzie awans na euro 2016 co na to liczę bardzo bardzo! Widzie dzisiaj legia lechią 4:1 co ładny wynik mam nadzieje że teraz ciała nie da jak w tamtym roku ze słabą drużyną w 1/4 finału :D Dużo nam brakuje w piłce klubowej ale może się to w końcu zmieni... kto na tymm forum jest kibicem legii? Ja im kibicuje chociaż w pucharach ueafa czyli ligi europy słabo zaczęli ale może jeszcze coś pokażą. |
|
| |
offline jupiter praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Egon praktykant
|
|
|
| |
offline Emulsja praktykant
|
|
|
| |
offline niezapominajka praktykant
|
|
|
| |
offline adamski9 praktykant
|
|
|
| |
offline sterko8 praktykant
|
|
|
|
Polska liga połki nożnej
«
Powrót do grupy: Sport
Ostatnio na forum
- Piłka ręczna Liczba postów: 29 Grupa: Sport Jeśli planujesz spróbować obstawiać wyniki sportowe, nie ograniczaj się do obstawiania, zaplanuj to mądrze. Nie wahaj się korzystać z różnych serwisów z przewid...
- Motoryzacja Liczba postów: 80 Grupa: Sport Dbanie o regularne monitorowanie stanu auta to klucz do unikania kosztownych napraw i poprawy bezpieczeństwa na drodze. Skanery diagnostyczne są w tym niezastąp...
- zawody Liczba postów: 63 Grupa: Sport Kiedyś sport był dla mnie ważny tylko jako kibic. Ale ostatnio zacząłem też obstawiać. Nieczęsto, ale czasami. W tym celu korzystam głównie z tych samych zaufan...
- sport a choroby Liczba postów: 90 Grupa: Sport Dla mnie jest pod tym względem łatwiej, ponieważ głównie biegam, a to nie wymaga specjalistycznych sklepów. Właściwie buty do biegania lub trampki można kupić w...
- Wynajem samochodu z OC sprawcy Liczba postów: 40 Grupa: Sport A czy wiecie, co zrobić, jeśli auto ulegnie awarii? Najlepiej wezwać lawetę i dowieźć auto do warsztatu. Mogę polecić Wam takie rozwiązanie jak Pomoc drogowa i....