Pompa głębinowa

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

23 maja 2021, 10:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam.

jaką według was najlepiej zakupić pompę głębinową do studni kopanej o głębokości 15m, żeby podać nią wodę do hydroforu w domu jednorodzinnym? Przyznam się, że jestem całkiem zielona w tym zakresie i nie do końca wiem na co zwrócić uwagę w tym zakresie? Gdzie szukać i jaki model byłby najlepszy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2021, 10:51

A kojarzysz firmę Dambat? Bo jest to producent pomp głębinowych i to najróżniejszego pokroju. Wydaje mi się, że najlepiej byłoby do nich się zgłosić. Tam są eksperci, którzy mają ogromne doświadczenie oraz wiedzę w tym zakresie. Także na pewno uzyskasz odpowiedź na swoje pytania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2021, 18:26

Ja jakiś czas temu miałem problem z ich pompą. Ale okazało się, że to w sumie była moja wina, że nie działała poprawnie. Telefonicznie się z nimi skontaktowałem i wszystko mi wyjaśnili od A do Z. Także w sumie nie mogę powiedzieć złego słowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2021, 16:22

Witajcie, pozwolę sobie wtrącić w rozmowę... Bo kojarzę firmę Dambat https://www.dambat.pl właśnie z tego, że oferują oni naprawdę solidne pompy głębinowe o wspaniałych parametrach. Bardzo przyjemnie się korzysta z ich pomp, bo nie zawodzą. Doskonale sobie radzą w nawet najbardziej wymagający pracach.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2021, 06:10

A oni właśnie nie mieli słabych tych pomp? Bo coś mi się kojarzy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2022, 18:23

Pierwszy raz słyszę w ogóle o takim rozwiązaniu. Wydaje się być ciekawe i warte uwagi

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2022, 20:01

A czy pompy głębinowe w ogóle się jeszcze opłacają?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2023, 12:21

Każdy, kto planuje instalację hydrauliczną w swoim domu czy firmie, powinien zastanowić się nad wyborem odpowiedniej pompy. Wiele osób rekomenduje mi artykuł na https://www.wkrec-sie.pl/dom-i-ogrod/pompa-dw ustopniowa-czy-jednostopniowa-jak-wybrac, który w przystępny sposób omawia różnice i pomaga podjąć właściwą decyzję.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2024, 14:55

Użytkownik morella1 napisał: Witam.

jaką według was najlepiej zakupić pompę głębinową do
studni kopanej o głębokości 15m, żeby podać nią wodę
do hydroforu w domu jednorodzinnym? Przyznam się, że
jestem całkiem zielona w tym zakresie i nie do końca wiem
na co zwrócić uwagę w tym zakresie? Gdzie szukać i jaki
model byłby najlepszy?

Najlepiej zadzwonić do doradcy - u sprzedawców lub producentów pomp. Polecam firmę Dambat. Można też samodzielnie wypełnić formularz np. https://aquatik.eu/dobierz-pompe-f-5.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2024, 15:26

synthroid 137 mcg tab

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Przeprowadzka Liczba postów: 132 Grupa: Domy szereg... Czy tylko ja mam wrażenie, że przy przeprowadzce zawsze pojawia się dwa razy więcej rzeczy niż człowiek pamiętał? Dlatego warto wcześniej rozejrzeć się za czymś...
  • Rolnictwo Liczba postów: 149 Grupa: Domy szereg... Każdy kto prowadzi hodowlę bydła wie, jak ważna jest sprawna dojarka. Awaria w najgorszym momencie potrafi sparaliżować całą produkcję. Dlatego warto mieć pod r...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 13 Grupa: Domy szereg... Renovating a house is a big project, so it's worth taking time to find reliable contractors through recommendations and online reviews. Some smaller jobs can de...
  • Who Are the Experts Behind Assignment Help Austral... Liczba postów: 3 Grupa: Domy szereg... Considering how much the cipd coursework assignment for 5rst level carries in order to boost your percentage in your exam, you better need to lift the competiti...
  • Rainbow Kiss Explained With Adult Context Details Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Curious about the meaning behind rainbow kiss? This informative resource explores the phrase, its adult context, and why it sparks interest among online audienc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21196 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 325

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */