Stron: 39 ▾ ◂◂ ◂ 36 37 38 39 ▸
![]() Gość: Bernardmam praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Dobler doświadczony
![]() |
W ostatnim czasie przypadkiem trafiłem na witrynę www.epodlaskie.pl i muszę przyznać, iż to realna baza informacji o Podlasiu. Znaleźć można tam aktualności z Białegostoku, Łomży czy Tykocina, a także opisy mniejszych miejscowości, takich jak Korycin czy Krzyżewo. Dla fanów kultury są relacje z różnych imprez, np. od koncertów po spotkania z autorami. Do tego dochodzi też przewodnik po lokalnych restauracjach i atrakcjach turystycznych regionu. Jeśli interesuje Cię Podlasie – niezależnie czy tam mieszkasz, planujesz podróż, czy po prostu lubisz odkrywać nowe miejsca – warto tam zajrzeć! |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() doityourself fachowiec
![]() |
Jeśli ktoś myśli o egzotycznym kierunku, to wakacje Tajlandia mogą być świetnym wyborem. Ktoś był i może podpowiedzieć, jak wygląda sprawa organizacji na miejscu? Chodzi mi o transport między wyspami i ewentualne szczepienia – czy faktycznie są wymagane? |
| |
offline ![]() green6 fachowiec
![]() |
W odniesieniu do planowania urlopu, pole kempingowe lubuskie może być idealnym miejscem na spędzenie czasu z rodziną. W opinii wielu osób, jest to miejsce pełne uroków przyrody i licznych możliwości rekreacyjnych. Jeśli chodzi o aktywny wypoczynek, warto sprawdzić sobie, co ten region ma do zaoferowania. |
| |
offline ![]() kazik99 kierownik
![]() |
Dzieciaki były zachwycone, a ja jeszcze bardziej ... rejs motorówką po odrze we wrocławiu to świetna opcja na rodzinny wypad. Można się zrelaksować i zobaczyć miasto z zupełnie innej perspektywy. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
Jeśli szukasz różnych atrakcji we Wrocławiu, warto zajrzeć na stronę Wroclawskie-Osiedla.pl. To miejsce, gdzie można znaleźć sporo informacji o lokalnej architekturze i życiu mieszkańców. Strona zawiera liczne artykuły na temat transportu, atrakcji turystycznych czy nawet miejscowych smaków. Przydatne dla każdego, kto chce poznać miasto od podszewki. Link: https://wroclawskie-osiedla.pl/category/lifes tyle/. |
| |
![]() Gość: florawz11 praktykant |
|
| |
offline ![]() barto776 fachowiec
![]() |
Jakie macie plany na tegoroczne wakacje i dlaczego? Osobiście mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego Hotel Poznań Włoski - tanie hotele Poznań , świetna jakość w rozsądnej cenie. |
| |
offline ![]() grommy inżynier
![]() |
Wakacje z dziećmi w mieście mogą być równie ekscytujące jak wyjazd nad morze. W Poznaniu znajdziecie wiele możliwości aktywnego spędzania czasu. atrakcje dla dzieci Poznań malta to obszar, który warto uwzględnić w planach zwiedzania. |
| |
![]() Gość: rheaeu16 praktykant |
|
|
Stron: 39 ▾ ◂◂ ◂ 36 37 38 39 ▸