Potrzebny wkrętak

« Powrót do grupy: narzedzia budowlane Opinie .

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

29 lutego 2012, 16:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: złotaraczka59 napisał: czyli generalnie sugerujecie, ze warto zakupic taki wkretak
?

Jak mówiłem, wkrętaka nie posiadam, ale inne narzędzia tej firmy sprawują mi się dobrze, więc chyba warte swojej ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2012, 14:38

mój mąż ma ten zestaw
http://www.ceneo.pl/14877847 poleca, wkurzałam się że tyle wydał, ale za jakość trzeba zapłacić, nie ma co kusić się na tańsze bo w efekcie i tak wychodzi drożej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2012, 11:27

Użytkownik Michał123 napisał: Potrzebuję dobrego wkrętaka dynamometrycznego. Interesuje
mnie narzędzie z wyższej półki, dokładniej chodzi mi o
polecenie jakiejś dobrej firmy - SPRAWDZONEJ przez was, nie
jakiegoś bubla z Chin. Właśnie z tego powodu proszę o
radę ;)

Michał123 - nie wiem do czego konkretnie planujesz uzywac ten wkretak i mysle ze dobrym rozwiazaniem dla Ciebie bylby ten Zestaw- jest tam kilka rożnych rozmiarow wkretow i moze bedzie to dla Ceibie dobra opcja:)

Ten post był edytowany przez zygmnut dnia: 10 kwietnia 2012, 11:28
Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2012, 15:39

Ja uważam że takie coś jest zawsze potrzebne, nie znasz dnia ani godziny :D Ja wolę mieć swoje, i jako kobieta to mówię heheh nie lubię biegać po sąsiadach i pożyczać... jednak swoje to swoje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2012, 08:05

Dokładnie:) Ja chyba mam juz komplet narzedzi, do elektronarzędzi po warsztatowa "broń sieczną":)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2012, 18:20

Zgadzam się z Wami,zestawy elektronarzędzi zawsze są potrzebne w każdym domu. Nigdy nie wiadomo kiedy wypadnie remont,więc na wszelki wypadek warto je mieć przy sobie,dodajmy że chodzi o dobre narzędzia,solidnych firm.

www.narzedziowy.pl – sklep z narzędziami.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2012, 16:06

Dużo majsterkuje i z firm, które wytrzymały najdłużej to Stanley i Coval. Jakiś czas temu zacząłem używać Neo i są naprawdę niezłe. Za jakośc trzeba zapłacić: http://megastore.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2012, 14:57

Także mam wkrętaki Neo i jestem z nich zadowolony, zakupiłem zestaw 2 sztuk za 21 zł i jestem z tego zadowolony. http://megastore.pl/15460,Zestaw-wkretakow-Neo-2-szt-w-kpl-p laski-i-krzyzowy.html

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Jaka wiertarko wkrętarka Liczba postów: 14 Grupa: narzedzia b... Pomyśl nad firmą Vander — mają duży asortyment narzędzi na jednej baterii, a w razie problemów serwis działa szybko. Sam mam kilka sprzętów tej marki i do użytk...
  • Narzędzia do remontu Liczba postów: 2 Grupa: narzedzia b... Ja bym jeszcze dodał aby zainwestować w odkurzacz budowlany, porządne oświetlenie przenośne i przedłużacze. Odkurzacz można później podpinać do urządzeń wyposaż...
  • Wiertarka udarowa Liczba postów: 3 Grupa: narzedzia b... Kupowałem praktycznie od zera wszystkie narzędzia na budowę naszego domu. Wkrętarka z udarem fatmax, wyrzynarka, piła (bączek) tez, szlifierka kątowa Bosch, poz...
  • Elektronarzędzia. Gdzie kupić i jakie. Proszę o p... Liczba postów: 41 Grupa: narzedzia b... My się budujemy sami. I jesteśmy zdani sami na siebie na budowie. U nas mój Tato jest budowlancem i to on jest głową wszystkiego. My z mężem wykonujemy te ciężk...
  • jaka szlifierka Liczba postów: 32 Grupa: narzedzia b... Zakup szlifierki kątowej to nie taka łatwa sprawa jakby się mogło wydawać. Na rynku mamy wielu producentów oferujących swoje produkty. Pytanie jakie trzeba sobi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20136 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 184

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >