![]() Gość: kreatyna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jjusti18 fachowiec
![]() |
A gdzie? Bo ja przykładowo zapoznałam się z nowym miejscem- restauracją Bubbles i to jest niesamowite miejsce. Nie wiem jak to się stało, że jeszcze mnie tam nie było. Ten bogaty wybór dań, nie tylko regionalnych, ale również zagranicznych oraz markowe wina oferowane przez nich - bomba. W końcu znalazłam restaurację na poziomie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Gadecki praktykant
![]() |
Mnie też bardzo interesuje ten temat i rodzaj budownictwa.
Chciałbym w przyszłości mieć jeden z takich nowoczesnych
domów. Bardzo podoba mi się architektura. |
| |
offline ![]() Dolanka praktykant
![]() |
Jak poprzedni użytkownik ja również rozglądam się za firmą, która zajmuje się budownictwem modułowym. I faktycznie wydaje mi się, że oni mają najlepszą ofertę na rynku https://climatic.pl/budynki-modulowe/. Przeglądałam wiele firm i wydaje mi się, że ich oferty najbardziej przypadła mi do gustu. |
| |
offline ![]() domi.nika fachowiec
![]() |
fajna sprawa z takim implantem, jestem pod wrażeniem |
| |
Reklamy Google |
Powstaje unikalny koncept o modułowej konstrukcji IMPLANT
«
Powrót do artykułu: Powstaje unikalny koncept o modułowej... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Sprzedaż domu – co zrobić, żeby szybko sprzedać do... Liczba postów: 84 Grupa: Inwestycje Zauważyłem, że wątek dotyczy skutecznych metod szybkiej sprzedaży domu bez utraty jego wartości. W takiej sytuacji kluczowe jest dotarcie do szerokiego grona po...
- Powierzchnie magazynowe - większa hala magazynowa... Liczba postów: 27 Grupa: Inwestycje Miałam okazję się już przekonać, ze producent hal namiotowych to partner, który pomoże zaplanować przestrzeń, dopasowując ją do specyficznych potrzeb. Hala nam...
- Bezkonkurencyjna pożyczka hipoteczna Liczba postów: 178 Grupa: Inwestycje Kredyty to najgorszy pomysł. Można się nieźle wpakować w tarapaty na parę ładnych lat, dlatego wybieram bezpieczne pożyczki. Ja wzięłam akurat pożyczkę na mój n...
- Biuro nieruchomości i kompleksowa obsługa kredytow... Liczba postów: 36 Grupa: Inwestycje Jeśli szukacie eksperta ds kredytu hipotecznego, to koniecznie zapoznajcie się z ofertą https://entremise.pl/ - wg mnie nikogo lepszego nie znajdziecie
- Leasing krok po kroku Liczba postów: 10 Grupa: Inwestycje Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie firmę ALPINA Leasing - leasing samochodów , która specjalizuje się w finansowaniu środków....