![]() Gość: kreatyna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jjusti18 fachowiec
![]() |
A gdzie? Bo ja przykładowo zapoznałam się z nowym miejscem- restauracją Bubbles i to jest niesamowite miejsce. Nie wiem jak to się stało, że jeszcze mnie tam nie było. Ten bogaty wybór dań, nie tylko regionalnych, ale również zagranicznych oraz markowe wina oferowane przez nich - bomba. W końcu znalazłam restaurację na poziomie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Gadecki praktykant
![]() |
Mnie też bardzo interesuje ten temat i rodzaj budownictwa.
Chciałbym w przyszłości mieć jeden z takich nowoczesnych
domów. Bardzo podoba mi się architektura. |
| |
offline ![]() Dolanka praktykant
![]() |
Jak poprzedni użytkownik ja również rozglądam się za firmą, która zajmuje się budownictwem modułowym. I faktycznie wydaje mi się, że oni mają najlepszą ofertę na rynku https://climatic.pl/budynki-modulowe/. Przeglądałam wiele firm i wydaje mi się, że ich oferty najbardziej przypadła mi do gustu. |
| |
offline ![]() domi.nika fachowiec
![]() |
fajna sprawa z takim implantem, jestem pod wrażeniem |
| |
Reklamy Google |
Powstaje unikalny koncept o modułowej konstrukcji IMPLANT
«
Powrót do artykułu: Powstaje unikalny koncept o modułowej... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Clou Lindego w krakowskich Bronowicach – miejsce,... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje
- Szkoła pod domem Liczba postów: 23 Grupa: Inwestycje Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej szkoły nauki jazdy Grupa Akademia - prawo jazdy łódź , która oferuje krusy i...
- Komercjalizacja Karolkowa Business Park Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje Coraz więcej biurowców, hal i magazynów stawianych jest poza Warszawą. Oczywiście kwestia kosztów. Ciekawe jest to, że w bazach Jartomu stoi mnóstwo wolnych hal...
- Jak powinien wyglądać nowoczesny biurowiec? Liczba postów: 73 Grupa: Inwestycje Szanowni Państwo, Do malowania ścian w biurze rekomenduję wybór farby Śnieżka Eko Plus. Idealnie nadaje się ona do malowania dużych powierzchni. Jest wydajna (d...
- Przedszkole w biurowcu Liczba postów: 7 Grupa: Inwestycje Jeżeli szukacie sprawdzonego przedszkola w Katowicach, to polecam Wam sprawdzić stronę https://przedszkolekreatywka.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesn...