Gość: kreatyna praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jjusti18 fachowiec
|
A gdzie? Bo ja przykładowo zapoznałam się z nowym miejscem- restauracją Bubbles i to jest niesamowite miejsce. Nie wiem jak to się stało, że jeszcze mnie tam nie było. Ten bogaty wybór dań, nie tylko regionalnych, ale również zagranicznych oraz markowe wina oferowane przez nich - bomba. W końcu znalazłam restaurację na poziomie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Gadecki praktykant
|
Mnie też bardzo interesuje ten temat i rodzaj budownictwa.
Chciałbym w przyszłości mieć jeden z takich nowoczesnych
domów. Bardzo podoba mi się architektura. |
|
| |
offline Dolanka praktykant
|
Jak poprzedni użytkownik ja również rozglądam się za firmą, która zajmuje się budownictwem modułowym. I faktycznie wydaje mi się, że oni mają najlepszą ofertę na rynku https://climatic.pl/budynki-modulowe/. Przeglądałam wiele firm i wydaje mi się, że ich oferty najbardziej przypadła mi do gustu. |
|
| |
offline domi.nika fachowiec
|
fajna sprawa z takim implantem, jestem pod wrażeniem |
|
| |
| Reklamy Google |
Powstaje unikalny koncept o modułowej konstrukcji IMPLANT
«
Powrót do artykułu: Powstaje unikalny koncept o modułowej... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Nowa hala produkcyjna w Kaliszu Liczba postów: 55 Grupa: Inwestycje Podnoszenie i przemieszczanie ciężkich maszyn w halach produkcyjnych wymaga naprawdę specjalistycznego podejścia i odpowiedniego sprzętu. Zastanawiając się nad....
- Zakup mieszkania bez zagrożeń Liczba postów: 178 Grupa: Inwestycje Jak myślicie inwestycji w nieruchomości to warto też rozważyć apartamenty inwestycyjne w Katowicach, które powstają w świetnej lokalizacji. Myślę o osiedlu Ata...
- Luksusowy Hotel Baltic Plaza Medi SPA **** w Kołob... Liczba postów: 7 Grupa: Inwestycje W Kołobrzegu polecam odwiedzić https://hotelmonalisa.pl/. Ładny, kameralny hotel, w cichej i spokojnej okolicy.
- Jaki leasing wybrać? Liczba postów: 52 Grupa: Inwestycje Przeglądałam Leasing DFSK, bo znajomy szukał tańszego auta do firmy i tam jest to zwiezłe i po polsku opisane. Jak baza informacji na start.
- Nowy Grabiszyn we Wrocławiu - zielone osiedle Liczba postów: 10 Grupa: Inwestycje