Praca w Niemczech - rekrutacja

« Powrót do grupy: Robimy fundament

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

4 listopada 2022, 12:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli ktoś szuka pracy to warto skorzystać z https://www.jobspol.com/praca-niemcy.html . To jest naprawdę rewelacyjna oferta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2025, 14:36

Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://www.assecuro.pl/cw04-worek-transporto wy-rozmiar-l-60-l.html , na której znajdziecie ofertę firmy ASSECURO, która jest producentem wysokiej jakości sprzętu ochrony indywidualnej i sprzętu do prac na wysokości. Według mnie oferują bardzo wysoką jakość w naprawdę rozsądnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2025, 09:43

Covebo konkretna agencja nie pierdolą tylko robią robota jest kasa jest

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 11:05

Jak ktoś nie boi się pracy to przez Covebo zarobi spokojnie i jeszcze coś odłoży

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 11:09

Z Covebo nie było żadnych problemów robota spokojna wypłaty co tydzień mieszkanie w porządku zero stresu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2025, 15:48

Przez Covebo trafiłem na fajną firmę robota spokojna ludzie w porządku kasa zawsze na czas

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2025, 08:55

Z Covebo warto było pojechać bo wypłaty są i nikt człowieka nie oszukuje

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2025, 09:00

Z Covebo zawsze miałem kontakt jak coś się działo nigdy nie zostawili bez odpowiedzi

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2025, 11:21

Jak ktoś chce pojechać i uczciwie zarobić to przez Covebo bez stresu

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2025, 07:52

Robota przez Covebo była lekka kasa w piątek mieszkanie na miejscu wszystko działało

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy mogę postawić garaż bez fundamentów? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy fund... Firma Pająk to sprawdzony producent garaży i konstrukcji stalowych, którego oferta obejmuje m.in. warsztaty, hale, bramy, a także eleganckie garaze drewnopodobn...
  • Części do wózków widłowych Liczba postów: 2 Grupa: Robimy fund... Jeśli ktoś ma problem z dostępnością części do starszych maszyn, to serio polecam zajrzeć na https://zebate24.pl/kategoria/czesci-die ci/ . Miałem problem z jedn...
  • POMPA CIEPŁA Liczba postów: 11 Grupa: Robimy fund... Pompy ciepła split aktualnie są najczęściej wybierane np. AIWA HPS8VIN lub HPS10VIN już do większego domu gdzie zapotrzebowanie na ciepło jest wyższe. Energoosz...
  • izolacja fundamentow Liczba postów: 128 Grupa: Robimy fund... Jeżeli chodzi o wykonanie izolacji przeciwwilgociowej to jak najbardziej wybór WB Duo Flex będzie słusznym rozwiązaniem. Jedna z najbardziej elastycznych hydroi...
  • obawy o fundamenty Liczba postów: 30 Grupa: Robimy fund... Od jakości wykonania fundamentów zależy stabilność całego budynku. Na pewno ochrona fundamentów przed wilgocią ma ogromne znaczenie dla solidności całej konstru...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20009 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 143

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >