Prezent dla majsterkowicza - pomysłowa opaska magnetyczna na nadgarstek

« Powrót do artykułu: Prezent dla majsterkowicza - pomysłowa... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

30 kwietnia 2014, 12:34

Zgadzam sie: good 0 bad

W sumie może zgrzewać w czapce i do tego mieć jeszcze jakąś koszulkę :))))

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 23:50

A co powiesz na wędkę ? Każdy facet woli sobie sam kupować narzędzia :) Może podaruj mu chwilę relaksu nad jeziorem ? Polecam zajrzeć tutaj http://wedkarz.pro/ , aktualnie mają promocje więc warto skorzystać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lutego 2016, 21:52

ja ostatnio kupiłem sobie w sklepie www.glazurnik-narzedzia.pl takie nakolanniki żelowe żeby było wygodniej gdy kładę płytki, myślę że to fajny prezent dla każdego majsterkowicza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zalety szkieletowych domów Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Rzeczywiście, temat budowy domu to nie tylko kwestia estetyki, ale też sporego zaangażowania finansowego i formalnego. Z tego, co czytałem, w przyszłym roku mog...
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 412 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Co to są tworzywa sztuczne? Podział wyrobów budowl... Liczba postów: 120 Grupa: Budowa i re... Recykling tworzyw to coraz ważniejszy temat w branży. Jeżeli poszukujecie informacji o sprzęcie do przetwarzania odpadów produkcyjnych, warto sprawdzić różne ro...
  • Co zrobić kiedy mróz wchodzi przez okno? Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... W momencie gdy mróz "wchodzi" do domu, myślę że ważną kwestią może być rozważenie zmiany okien, na te z niższym współczynnikiem przenikania ciepła (Uw). Duzy wy...
  • Innowacyjne opakowania Liczba postów: 162 Grupa: Budowa i re... Zerknijcie na kartoniarki bo oferta na sprzęt do pakowania, która jest całkiem rozbudowana. Firma proponuje kilka wariantów tych maszyn, co daje większe możliwo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20809 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 226

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >