Projektowanie, doradztwo i montaż

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

26 lipca 2023, 17:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, przymierzam się do remontu domu. Jak znaleźć dobrych kontrahentów? Czy mogę sam wykonać naprawę? Co możesz mi doradzić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2023, 17:29

A Internet jest pełen recenzji różnych firm naprawczych. Możesz znaleźć recenzje i oceny w sieciach społecznościowych, a także na specjalistycznych stronach poświęconych usługom budowlanym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2023, 17:29

Cześć! Remont mieszkania to ważne przedsięwzięcie, dlatego dobrze jest się do niego odpowiednio przygotować. Możesz zacząć od zasięgnięcia referencji od członków rodziny, przyjaciół, sąsiadów czy współpracowników, którzy mają pozytywne doświadczenia z konkretnymi kontrahentami. Dobrym pomysłem jest znalezienie kogoś, kto ma dobre recenzje i udokumentowane doświadczenie w pracach naprawczych. Robiąc remont w domu zamówiłem usługę Biały montaż https://oto-mistrz.pl/bialy-montaz/. Zachęcamy do poproszenia potencjalnych kontrahentów o referencje od dotychczasowych klientów. Skontaktuj się z tymi klientami, aby dowiedzieć się, jakie są ich doświadczenia z tym wykonawcą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa domu Liczba postów: 182 Grupa: Domy szereg... Okazuje się, że podczas budowy domu jest masa decyzji do podjęcia. Jedna z najtrudniejszych to rodzaj tynku... Mi najbardziej odpowiada tynk ziarnisty szczególn...
  • Chcę wymienić stare ogrzewanie na pompę ciepła Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Chcę wymienić stare ogrzewanie na pompę ciepła, ale kompletnie nie wiem, jaką moc wybrać. Ktoś może podpowiedzieć, jak to wyliczyć?
  • Gdzie kupić segment w Warszawie? Liczba postów: 127 Grupa: Domy szereg... Może Wawer? tylko sprawdz dokładnie agencje
  • kompensacja mocy biernej Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Czuję, że moje rachunki za prąd są wyższe niż powinny. Więc nasuwa mi się pytanie, czy ktoś miał do czynienia z kompensacją mocy biernej? Jak to wygląda w prakt...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 366 Grupa: Domy szereg... Myslisz o restauracja z ogrodem warszawa ? Zdecydowanie American House – mają nie tylko ogród, ale i super atmosferę, kącik zabaw i mega przyjazną obsługę. Ide...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19882 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 228

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >