Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o projekty elektryczne . To jest po prostu bardzo dobra oferta.
offline romek4433 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: alinaa praktykant |
Jak chcecie uprościć sobie prowadzenie projektów, to warto byłoby zapoznać się z oprogramowanie https://techcad.com/pl. Słyszałam o nim bardzo dobre opinie, że pozwala on prowadzić dokładne projekty i ułatwia przekazywanie ich do pozostałych osób, czy też na łączenie z innym schematami. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline adam8929 fachowiec
|
Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD - System CMMS . Planowanie konserwacji, kontrola części zamiennych, elektroniczna dokumentacja maszyn i raportowanie wskaźników operacyjnych to tylko niektóre funkcje. |
|
| |
Gość: Mayarivers praktykant |
Master Smash Karts 76 by learning track shortcuts, weapon timing, and smart escapes that keep you ahead of danger. |
|
| |
Gość: outuvore praktykant |
Golf Orbit is a fun golf game in which players must adjust their shot angle and power to accurately sink the ball into the hole. Each level features unique challenges and terrain, encouraging players to experiment with various strategies to achieve high scores and complete the rounds with greater ease. |
|
| |
| Reklamy Google |