offline szyszka09 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: rumcajs_ praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Bodzio_82 doświadczony
|
Ja bardzo cenię sobie współpracę z tym sympatycznym duetem. Wykonali kilka projektów w różnym odstępie czasu, które miałem możliwość, wraz z żoną, wdrożyć. Wykonują kawał solidnej pracy, mają bardzo ciekawe, oryginalne pomysły, a projekty są niezwykle staranne. |
|
| |
offline libisz doświadczony
|
|
|
| |
offline ofno45 praktykant
|
Jeśli chodzi o projektowanie i aranżację wnętrz to mogę polecić firmę anna interiorshttp://www.annainteriors.pl/projektowaniewnet rz.html. Mają bardzo ciekawe pomysły. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: ala54 praktykant |
|
|
| |
offline marlenka1217 praktykant
|
Ja polecam tę firmę. Robią fajne aranżacje wnętrz. Znajomej zrobili super aranżacje nowo otwartej restauracji, jest tutaj link do galerii: http://www.perfectus.warszawa.pl/kompleksowe-aranzacje-wnetr z.html |
|
| |
offline Nawrociak doświadczony
|
|
|
| |
offline juvefenomeno doświadczony
|
|
|
| |
offline harald doświadczony
|
|
|
|
Projektowanie i aranżacja wnętrz
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Minmetals Construction Polska - generalny wykonawc... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Minmetals Construction Polska jest firmą branży budowlanej, specjalizującą się w realizacji obiektów przemysłowych, centrów logistycznych i handlowych, obiektów...
- Elektryk Liczba postów: 98 Grupa: Firmy budow... Do wykończenia nieruchomości niezbędni są wykwalifikowani fachowcy. Bez nich raczej trudno cokolwiek zorganizować. Dlatego polecam Wam serwis elektryczny Wrocła...
- Doświadczenie po budowie - cenne porady Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Szukając ostatnio informacji o hydraulikach, natknęłam się na stronę, która wygląda naprawdę profesjonalnie. Widziałam tam różne rozwiązania dotyczące instalacj...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 364 Grupa: Firmy budow... Interesting discussion interior design and home arrangement topics like this show how important planning aesthetics functionality and personal comfort are when....
- Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 42 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...