Remont

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7

29 kwietnia 2026, 19:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio coraz częściej myślę o odświeżeniu mieszkania i szukam czegoś, co nie będzie typowym rozwiązaniem jak malowanie sufitu. Trafiłem na temat sufitów napinanych i przyznam, że brzmi to całkiem ciekawie. Z jednej strony podoba mi się wizualny efekt – wszystko wygląda równo i nowocześnie, z drugiej nie wiem, czy to nie jest trochę przesadzone do zwykłego mieszkania. Zastanawiam się też, czy taki sufit sprawdzi się na dłuższą metę i czy nie będzie problemów z jego utrzymaniem. Przeglądając różne opcje natrafiłem na sufity napinane Swarzędz i wygląda to naprawdę zachęcająco, dlatego zaczynam się nad tym poważniej zastanawiać. Jak myślicie, czy to rozwiązanie jest bardziej praktyczne czy raczej tylko efektowne?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2026, 22:53

Remontowałem przedpokój tymi elastycznymi paskami i szczerze żałuję każdej wydanej złotówki. Układanie tego dziostwa zajmuje mnóstwo czasu, bo klej często brudzi delikatną strukturę, której nie da się potem doczyścić

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2026, 00:40

Remont to naprawdę sporo decyzji, szczególnie jeśli chodzi o łazienkę. Sam niedawno szukałem informacji o kabinach prysznicowych i okazało się, że dobór modelu do konkretnej przestrzeni wcale nie jest taki oczywisty. Znalazłem artykuł, który opisuje różne typy kabin i podpowiada, co sprawdzi się w małym metrażu, a co lepiej wygląda w większych wnętrzach: https://oltens.com/pl/blog/szczegoly/jak-dobr ac-idealny-model-kabiny-prysznicowej-do-wielkosci-lazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2026, 17:34

Zaczynamy z mężem remont wykończeniowy wokół domu i przyszedł czas na miejsce na grilla. Chcemy położyć nowoczesne deski PVC, ale kompletnie nie wiemy, co dać pod spód. Wpadły mi w oko legary kompozytowe w sklepie Gardpol i zastanawiam się, czy to dobry wybór pod taki materiał. Montował ktoś z Was coś takiego samodzielnie? Czy to trzyma poziom i nie odkształca się na słońcu?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2026, 19:58

Projektanci online https://projektowanie-wnetrz-online.pl przygotowują propozycję wnętrz w różnych stylach dzięki czemu łatwiej znaleźć własną inspirację

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Altanka w ogrodzie Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... ładne są, klasyczna drewniana altana zawsze się obroni. ja po postawieniu swojej wykończyłem wnętrze płytami MPB – zrobiłem z nich blat, półki i zabudowę. dzięk...
  • Rolnictwo Liczba postów: 159 Grupa: Domy szereg... Encontré en https://mcdrifter.com.ar/ un sitio muy completo, con información confiable y contenido realmente interesante. Cada publicación está escrita de maner...
  • Kto robił wam instalację elektryczną w Gorzowie? Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Komu zlecić w Gorzowie Wielkopolskim wykonanie instalacji elektrycznej, ale koniecznie musi być od projektu po serwis.
  • mostbet 250fs Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Moja strona o Mostbet nie jest nudną encyklopedią, ale żywym przewodnikiem z humorem i praktycznymi wskazówkami. Piszę o niezwykłych automatach, mówię o zabawny...
  • Nowa kuchnia Liczba postów: 115 Grupa: Domy szereg... Miałam określony budżet i nie wiedziałam, czy da się kupić coś sensownego. Na RankingAirfryer.pl znalazłam rankingi urządzeń w różnych przedziałach cenowych, wi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21305 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */