Gość: Legimik praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline joanna6 fachowiec
|
Może porozmawiaj na ten temat z hydraulikiem? Sądzę, że może Ci pomóc w podłączeniu takich instalacji. Myślę, że trafionym wyborem będzie firma hydrauliczna Łódź - poznaj nas bliżej - o firmie: https://kompleksinstal.pl/firma-hydrauliczna/ . Koniecznie zapoznajcie się z ich ofertą. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jobobu praktykant
|
Mam remont łazienki w kamienicy już za sobą. To zupełnie inna bajka niż w nowym budownictwie, stare rury, krzywe ściany i niespodzianki pod podłogą. Najważniejsze było znalezienie kogoś, kto ogarnia stare instalacje – polecam hydraulik łódź, bo bez doświadczenia w takich budynkach łatwo narobić sobie problemów. Da się to zrobić porządnie, ale warto założyć zapas czasu i budżetu, bo w kamienicach prawie zawsze coś wychodzi po drodze. |
|
| |
offline Antin praktykant
|
Remont mieszkania pod klucz to wygodne rozwiązanie dla
osób, które oczekują kompleksowej realizacji bez
konieczności nadzorowania każdego etapu. Jedna firma
odpowiada za projekt, materiały oraz wykonanie prac - remont-studio.com.ua/remont-odnokimnatnoyi-kv
artyry/ |
|
| |
Gość: Timmely praktykant |
Zdecydowanie warto postawić na dobry stelaż podtynkowy, np. Roca Duplo S. Ma dużą możliwość regulacji, proste podłączenie, solidny mechanizm spłukujący - to wszystko działa na plus. Można go bez problemu samemu podłączyć. Fajnie, że konstrukcja jest stabilna - nic nie pęka, nie trzeszczy. Dobra cena i dobra jakość wykonania |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: DLndwn praktykant |
I've heard good things about Invena accessories! For your bathroom remodel, you might want to see how everything looks before you buy. I used seedance 2.0 to make a quick video mockup of my renovation ideas – it was super helpful and fun to try. Just a thought! |
|
| |
offline anka997 majster
|
W przypadku większej rodziny sprawdza się pojemnościowy podgrzewacz wody , bo daje stały dostęp do ciepłej wody. Z doświadczenia wiem, że to wygodne rozwiązanie, gdy kilka osób korzysta z łazienki. |
|
| |
offline kej_say fachowiec
|
Podczas remontu bardzo istotne jest, aby instalacje wodno-kanalizacyjne i grzewcze były wykonane profesjonalnie. Praca hydraulika to kluczowy element, zwłaszcza przy większych zmianach w łazience czy kuchni. Sporo ciekawych informacji o takich usługach można znaleźć na stronie https://hydraulik.wroclaw.pl/. Może akurat komuś z Was się przyda! |
|
|
Remont łazienki: Nowa łazienka w wiekowym domu
«
Powrót do artykułu: Remont łazienki: Nowa łazienka w... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 131 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...
- Betonowa łazienka industrialna – mikrocement Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Odnośnie poszukiwań przede wszystkim wysokiej jakości materiałów do wykończenia poszczególnych pomieszczeń to tutaj https://e-concreto.com/kategoria-produkt u/mi...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 188 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
- Historia czerni we wnętrzach: od luksusu Dalekiego... Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 73 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...