Remontujemy dach...

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

29 sierpnia 2020, 22:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie. Niedługo planujemy wyremontować całkowicie dach domu po naszych dziadkach. Nie skończy się to tylko na zmianie dachówki, będzie potrzebna konstrukcja. Do kogo się zwrócić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2020, 23:13

Powiem, tak. Z własnego doświadczenia - nie wiem... Ale sąsiadka się buduje i z tego co mówiła korzysta z usług firmy MG Dachy https://mgdachy.pl. Póki co jest zadowolona, wszystko przebiega według wyznaczonego planu.

Ten post był edytowany przez morella1 dnia: 1 września 2020, 15:22
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2020, 23:10

Super. Widzę, że jest to naprawdę dobra firma, która zna się na rzeczy. Dlatego zgłoszę się do firmy MG Dachy.

Ten post był edytowany przez jjusti18 dnia: 1 września 2020, 15:19
Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2020, 06:37

Osobiście postawiłem na ceramikę ze względu na jej wyróżniającą się trwałość, piękny wygląd, dobre warunki gwarancyjne (w Braas) oraz pokrycie angobą która powstrzymuje jej porastanie i zabrudzenia jednocześnie wyróżniając się niską nasiąkliwością.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2020, 08:55

Jeżeli chcemy dobrze wyremontować dach, to należy skorzystać z dobrej ekipy budowlanej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2020, 12:37

Zdecydowanie warto zwrócić uwagę na porządną dachówkę, bądź lżejszą blachodachówkę panelową. W mojej opinii zdecydowanie warto, żebyście zajrzeli do oferty producenta Braas a na pewno bez problemów dobierzecie to co potrzebne również jeżeli chodzi o materiały uszczelniające, izolacje i materiały hydroizolacyjne - Papy w Technologii Szybki Profil® SBS

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2020, 00:55

Jeśli chodzi o usługi dekarskie i zaopatrzenie się w pokrycie dachowe, okna, czy systemy termoizolacji dachów to ja mogę wam doradzić firmę Dachlux https://www.dachlux.pl Mają nie tylko wspaniały wybór dobrej jakości produktów, ale też współpracują z dobrymi ekipami dekarskimi, także warto sobie namiary na nich zapisać. Firma działa w Warszawie i okolicach.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2020, 13:02

My zamawialiśmy swoje okna w firmie https://www.okna-swiebodzin.com.pl/kontakt ze Świebodzina. Firma oferuję również sprzedaż rolet i moskitier oraz bramy garażowe w dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2020, 13:51

Polecam zwrócić uwagę na ofertę producenta Braas, który naprawdę pozytywnie zaskakuje zarówno jakością wykonania dachówek jak i akcesoriów dachowych które stosuje się do wykonania pewnego dachu zarówno w zakresie szczelności oraz odpowiedniej izolacji. A jeżeli będziecie potrzebowali hydroizolacji to zajrzyjcie na stronę Icopal i sprawdźcie - Papy w Technologii Szybki Profil® SBS

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2020, 14:41

A chociaż wiesz, skąd zamówić materiały na dach? Zalecam zdecydować się na wybór tych z oferty https://www.top-dach.com.pl/ Mnie przede wszystkim całkowicie porwała ich jakość, cena również niczego sobie. No i dach prezentuje się przepięknie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Metal roofing can be quite noisy during heavy rain, so combining good attic insulation with proper soundproofing is a smart approach. Closed-cell spray foam can...
  • Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 262

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */