offline JJaźwa doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Mir3k doświadczony
|
Ja zamiast montowania rolet zdecydowałem się na tradycyjne zasłony. Rolety od razu zasłaniają Ci całe okno, a zasłoną możesz przysłonić tylko tyle ile potrzebujesz. Zasłony dobrej jakości kupiłem w internetowym sklepie online - www.swiatfiranzaslon.pl . Są wykonane z materiału wysokiej jakości oraz są oferowane za atrakcyjną cenę. Ponadto na stronie sklep przedstawia różne możliwości zaaranżowania okna przy pomocy zasłon. Można zaczerpnąć inspiracji na ciekawe udekorowania okna. |
| Ten post był edytowany przez Mir3k dnia: 4 września 2025, 13:28 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
|
|
|
Rolety dzień/noc jakie wybrać?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 444 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- Stół do jadalni Liczba postów: 22 Grupa: Porady i op... Polecam https://solidnyfundament.pl – tam znajdziesz odpowiedzi na pytania o materiały i technologie budowlane. Bardzo rzeczowe podejście do tematu.
- pomnik z rzeźbą? Liczba postów: 134 Grupa: Porady i op... Ja robiłem pomnik dla Ojca w firmie kamieniarskiej Nowak. Jeżeli ktoś jest z Górnego śląska to wystarczy wyszukać firmę wpisując pomniki Bytom w wyszukiwarkę. F...
- Klimatyzacja - jakiej firmy najlepsza? Liczba postów: 329 Grupa: Porady i op... Jasne, ze warto jest ceny sobie porównać, niemniej nie warto jest tak do końca sugerować się jedynie ceną. Dobrze jest wybarć firmę z dużym doświadczeniem w ty...