Rośliny w ogrodzie

« Powrót do grupy: Ogrody

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

14 lutego 2016, 22:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Trochę droga ^^ Ja tam klasycznie wysypałem u siebie i rosnie dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2016, 14:54

Jeżeli nie wiecie na jakie rośliny oraz drzewka zdecydować się do swojego ogrodu,to zapraszamy na www.Sadzonki.org gdzie znajdziecie szeroki wybór i zawsze możecie liczyć na fachową pomoc :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2016, 16:59

Ogromny wybór roślin ogrodowych znajdziecie w sklepie online http://euroogrod.com.pl/Bezpieczne-zakupy-eks presowa-wysylka-30-dni-na-zwrot--cabout-pol-13.html , nie musicie się martwić o dostawę, ponieważ wysyłka jest całkowicie bezpieczna ekspresowa i macie 30 dni na zwrot, szczegóły znajdziecie w podanym linku. :) Polecam, bo można trafić naprawdę cudowne okazy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2016, 09:16

A zaglądaliście już na podaną przeze mnie stronę Sadzonki.org ? Jeżeli nie to najwyższy czas nadrobić zaległości,tym bardziej że teraz pojawiły się u nas nowe odmiany,gatunki drzewek,które warto mieć również w swoim ogrodzie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 23:37

Rośliny w ogrodzie to podstawa, ciekawe odmiany możesz znaleźć w www.iglaki.agro.pl. Ja co roku kupuje od nich nowe kwiatki i krzewy i urozmaicam mój ogrod.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2016, 11:58

Zacznijmy od tego, ze nie kazda ziemia jest dobra do wszystkich roślin. Na przykład dla iglaków powinna być trochę zakwaszona itd. Warto o tym pomyśleć zanim zaczniemy sadzenie i sianie. Zawsze można na przykłąd dowieźć ziemię, aby jej jakość się trochę poprawiła.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2016, 12:11

Zupełnie się z tym zgadzam. Przede wszystkim trzeba zadbać, zeby rosliny miały dobre warunki do wzrostu. Ja ziemię zamawiałem w http://kruszywaelblag.pl/, bo jestem z okolic Elbląga, a to jedna z najlepszych firma na naszym lokalnym rynku.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2016, 11:30

Witam na forum. Odnośnie roślin w ogrodzie to moim zdaniem nic innego jak tylko kwestia gustu oraz tego jak planujemy zaaranżować swój ogród,jak go "obsadzić". Jako typowy dodatek i urozmaicenie,atrakcję- polecam zastanowić sie nad oczkiem wodnym,chętnie pomożemy podczas wyboru materiałów do jego budowy.

www.Uszczelnianie.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2016, 10:16

ja lubię jak jest kolorowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2016, 10:00

Nie tylko Ty,wiele osób lubi zadbane i kolorowe,kwieciste ogrody z ładną i zadbaną trawą. Warto tutaj jako podłoże wybrać specjalną agrotkanine aby pozbyć się chwastów. Akurat tym zajmujemy sie na co dzień więc chętnie pomożemy podczas wyboru:)

www.Agroteka.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• projekt ogrodu Liczba postów: 180 Grupa: Ogrody A myślicie, że warto zdobyć takie kwalifikacje - https://kursogrodnik.pl/jak-uzyskac-kwal ifikacje-rolnicze/ ? Jakie są Wasze doświadczenia? Głównie zależy mi na...
  • Plac zabaw dla dzieci Liczba postów: 57 Grupa: Ogrody Plac zabaw dla dzieci to przestrzeń, która nie tylko zapewnia radość i zabawę, ale także wspiera rozwój ruchowy i społeczny najmłodszych. Artykuł o aktywnych pl...
  • Czyszczenie balii Liczba postów: 2 Grupa: Ogrody Jak nalewasz wodę sprawdź pH wyreguluj na 7,2 i nie będzie osadu a filtrację masz ? Od siebie polecam skontaktowanie się z firmą: https://firmakora.pl/sklep/.....
  • projektowanie ogrodu Liczba postów: 31 Grupa: Ogrody Ja mogę polecić firmę, z której sam korzystałem przy zagospodarowaniu ogrodu. Skorzystałem z usług Ogrody Grass i byłem bardzo zadowolony z efektu – przygotowal...
  • Garaż Liczba postów: 10 Grupa: Ogrody Garaż tynkowany to zdecydowanie większe nakłady finansowe,zanim zdecydujemy się na coś konkretnego,warto porównać koszty. Ze swojej strony proponuje drewnianą w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20930 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 267

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */