Rozkładana sofa do pokoju dziecięcego

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

17 maja 2020, 10:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam niewielkiej rozkładanej sofy do pokoju dziecięcego. W sensie rozkładanego fotela.

Doradzicie gdzie dostać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2020, 09:55

Także poszukuję takiej sofki, podpinam się do zapytania ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2020, 12:48

Napisz może ile macie miejsca w pokoju dziecka. Bo będzie Wam łatwiej coś sensownego doradzić. Polecam po prostu wymierzyć sobie pomieszczenie i zobaczyć co mają do zaoferowania poszczególne sklepy internetowe. Zobaczysz czy znajdziesz tam coś konkretnego.

Sama przeglądałam sobie meble wypoczynkowe i widziałam dobre promocje w sklepie z meblami Bird Meble. https://birdmeble.pl/narozniki/naroznik_z_fun kcja_spania_sofa_rogowka_bird_home Szczególnie na wersalki oraz narożniki. W sklepie wiele mebli mają na stanie, tak więc nie powinieneś długo czekać na wysyłkę.

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 22 maja 2020, 13:15
Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2020, 12:04

Moim zdaniem bardzo ładne meble wypoczynkowe można znaleźć również w https://www.vero.pl/. Jeśli szukacie mebli do swojego salonu, to uważam, że możecie przejrzeć sobie ich ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20702 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 327

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >