offline Joanna75 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Finesse Grant praktykant |
Witam... Przeczytałem twoje ogłoszenie. Jestem
współwłascicielem firmy budowlanej z okolic Słupska..
Prowadzimy budowy na całym wojewudztwie pomorskim... Ceny
niewygurowane (zaczy sie od 35tys)jak podasz mi metraz to
dam ci przykładowa wycene(cos konkretniejszego dopiero po
obejrzeniu projektu) Jeśli byłbys zainteresowny prosze o
kontakt mga3@tlen.pl 0598576103 |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Majk praktykant |
|
|
| |
Gość: Spain-Bud praktykant |
Witam Serdecznie ! |
|
| |
Gość: brak praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Sowa praktykant |
|
|
| |
offline ciri doświadczony
|
|
|
| |
Gość: domyodpodstaw praktykant |
|
|
| |
Gość: Adam321 praktykant |
|
|
| |
Gość: Adam321 praktykant |
|
|
|
SZUKAM EKIPY- BUDOWA POD GDAŃSKIEM
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Budowa hali jakie koszty? Liczba postów: 787 Grupa: Firmy budow... Budując nową halę magazynową lub produkcyjną, kluczowe jest znalezienie sprawdzonego wykonawcy, który zaoferuje kompleksowe podejście. Istotna jest zarówno jako...
- Budowa Domu Poznań Liczba postów: 14 Grupa: Firmy budow... Podczas projektowania domu szczególnie warto przemyśleć temat komina. Odpowiedni system kominowy to podstawa efektywnego i bezpiecznego ogrzewania. Na etapie pl...
- Gdzie kupić elektronarzędzia Liczba postów: 16 Grupa: Firmy budow... Jeśli potrzebujecie hurtowni z szerokim wyborem narzędzi, metalowych akcesoriów i materiałów budowlanych, to polecam zajrzeć na https://chle-mar.pl/. Mają napr...
- Obróbka blachy Liczba postów: 128 Grupa: Firmy budow... Przy obróbce blach warto pamiętać nie tylko o cięciu czy gięciu, ale też o odpowiednim przygotowaniu powierzchni przed malowaniem lub dalszymi etapami. W większ...
- Co liczy się dla reklamodawców na Instagramie? Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Z ciekawości zdecydowałem się wypróbować usługę zwiększenia lajków na Instagramie, żeby nieco poprawić widoczność jednego z moich wpisów. Nie spodziewałem się r...