Samochód ciężarowy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

4 kwietnia 2019, 13:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli jesteście posiadaczami samochodu ciężarowego to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy www.semi.net.pl Zajmują się remontami oraz modernizacją przyczep i naczep w samochodach ciężarowych oraz skrzyń ładunkowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2019, 12:02

Co do tematu części do samochodów ciężarowych to osobiście polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy www.martextruck.pl Jest to świetny dostawca części, który posiada wiele oddziałów w całej Polsce.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2019, 12:41

Bardzo dobre samochody ciężarowe w niezłych cenach znajdziecie w ofercie firmy https://www.nijhof-wassink.com.pl/ Od nich zakupicie nowe pojazdy marek Volvo i Renault. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2019, 08:09

Jeżeli chcecie się pozbyć samochodu ciężarowego to polecam wam skontaktować się z firmą http://autozlom24h.com/ z województwa małopolskiego. Oni zajmują się skupowaniem samochodów ciężarowych i płacą za nie niezłe pieniądze.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2019, 09:13

Wszystkim osobom, które już zainwestowały w samochód ciężarowy polecam zapisać sobie kontakt do firmy http://bjm.net.pl/ Jest to sprawdzony warsztat ze Szczecina, który zajmuje się naprawianiem i przeglądami samochodów ciężarowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2019, 03:47

Witam, chce sie bardzo przesiasc na nowego actrosa teraz , patrzysz na ta maszyne i az sie chce ruszac w trase. Mialem okazje raz widziec teraz mysle by sie umowic do emilianowa do mercedes trucks zobaczyc ponownie. Mial ktos okazje juz jezdzic tym cackiem?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2020, 22:34

Ja w swojej firmie mam jedynie samochód dostawczy, który nie ma homologacji ciężarowej

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 00:15

Użytkownik Gość: jankosso napisał: Trochę ten spam zniechęca do pisania, ale widziałem
wśród komentarzy polecane salony Mercedesa. Siedlce i
Emilianów - serdecznie polecam. Tam już można robić
zamówienia na mp piątki ;)

Również polecam EMilianów! Mają tam jako jedyni chyba podnośnik 5 kolumnowy. Z nim to praca przy aucie idzie jak z płatka

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2020, 12:16

Użytkownik Gość: jefry12 napisał: Użytkownik Gość: jankosso napisał:
Trochę ten spam zniechęca
do pisania, ale widziałem

wśród komentarzy polecane salony Mercedesa. Siedlce i

Emilianów - serdecznie polecam. Tam już można robić

zamówienia na mp piątki ;)

Również polecam EMilianów! Mają tam jako jedyni chyba
podnośnik 5 kolumnowy. Z nim to praca przy aucie idzie jak
z płatka

ten 5-kolumnowiec sie przydaje szczegolnie jak trzeba naprawic zaladowany samochod. kumpel mowil ze z niego korzystal

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2020, 21:39

Co do podnośnika - widziałem na własne oczy jak jest podnoszony wyładowany truck, chociaż zazwyczaj lepiej jest po prostu go odczepić. Mimo wszystko jest to świetne jeśli trzeba to zrobić na szybko

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Transport międzynarodowy Liczba postów: 156 Grupa: Trudne tema... Choć promy bywają krytykowane, nowoczesne promy cargo coraz częściej wykorzystują ekologiczne paliwa i technologie, co jest ważne w kontekście międzynarodowej w...
  • Transport międzynarodowy towarów Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Ze względu na skalę działalności, doświadczony operator logistyczny wynegocjuje dla Was lepsze warunki u przewoźników niż byłoby to możliwe indywidualnie. To je...
  • praca i co dalej Liczba postów: 228 Grupa: Trudne tema... Rynek pracy jest strasznie przeciążony.
  • Wakacje 2022 Liczba postów: 49 Grupa: Trudne tema... Tak sobie myślę, że Berlin najlepiej smakuje poza oczywistymi punktami, bo wtedy wychodzą perełki. Gdzieś mi to mignęło i przewodnik Berlin ciekawe miejsca pods...
  • agencja wordpress Liczba postów: 18 Grupa: Trudne tema... Jeśli nadal aktualne to najlepiej zlecić stworzenie strony do Freelancera od WordPress. Taka osoba samodzielnie tworzy strony na WordPress.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20251 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 161

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >