offline Zielony inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
Ja widziałem, ale to mieszkanie na ostatnim piętrze z poddaszem użytkowym, ale w tych nowych inwestycjach deweloperskich tez są takie tylko wtedy masz mieszkanie w bloku dwupoziomowe, a np. I piętra nie można połączyć schodami w mieszkaniu do II rozwali stropy i nic Ci nie wytrzyma |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Bob Budowniczy inżynier
|
|
|
|
Schody wewnętrzne o estetycznych kształtach
«
Powrót do artykułu: Schody wewnętrzne o estetycznych kształtach | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Koszt budowy domu w 2025 roku: przemyślane wybory,... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Retro Bowl is a football simulation game that combines classic 8-bit graphics with modern gameplay.
- Trendy w budownictwie Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... I wonder, with the Royal Match level craze, if we'll see Royal Match themed home decor next? Haha!
- 5 największych lęków przy budowie domu – i jak je... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Klimatyzacja w mieszkaniu Liczba postów: 153 Grupa: Budowa i re... Ostatnio szukałam firmy od klimatyzacji i wpadłam na Klimasoft. Mają fajne rozwiązania dla domu i biura, konkretne produkty i przyjazną obsługę. Wszystko w jedn...
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 58 Grupa: Budowa i re... Cudzoziemcy podejmujący pracę w Polsce muszą pamiętać o ważnym ubezpieczeniu medycznym. Oferowana ochrona może być nieoceniona w razie potrzeby leczenia czy hos...