Sklep internetowy z elementami balustrad

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

16 stycznia 2017, 09:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Forumowiczów. Potrzebny mi jest własnie taki namiar. Mam zamiar u siebie w domu zrobić taką balustradę. Początkowo chciałem zespawać, ale stwierdziłem że to koszt duży i do tego sporo roboty i kłopotliwy montaż. Może być też stacjonarny sklep, ale w okolicach Warszawy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2017, 09:31

Zapytaj w BTH Import Stal bo mają w swojej ofercie akcessoria do balustrada,rury itp.Ale dobrze było znać średnicę rurek jakie chcesz zastosować i wymiary jeśli chcesz zamawiać wssystko.My przed zakupem elementów robiliśmy rysunek wymiary,by wiedzieć ile czego trzeba kupić

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2017, 11:08

MG Stal, zdecydowanie. Jak chcesz sobie złożyć samodzielnie balustrady albo ci brakuje czegoś to jest spoko rozwiązanie. Plusem jest duży wybór tego, czego nie ma w marketach. No i mam takie wrażenie, a mówię to z doświadczenia, że jest lepsza jakość tego wyposażenia, co się od razu na montaż i użytkowanie przekłada.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 10:23

zastanawiam się wlasnie teraz nad tego typu rozwiązaniem, tego typu balustrady są bardzo nowoczesne. Bardzo ładnie prezentują się te z szybą. Nie wem tylko czy faktycznie tak łatwo zamontować je samodzielnie... Mąż na razie rozgląda się za odpowiednim sklepem, znalazł taki z polecenia kolegi z pracy ktory juz cos takiego montował http://z-nierdzewki.pl/elementy-do-balustrad< /a>

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2017, 09:25

Sprawdź ofertę zakładu http://stalnierdzewna.biz który specjalizuje się w realizacjach tego rodzaju. Mamy u siebie w firmie schody razem z balustradami właśnie od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2017, 12:38

www.eskatt.pl ich sklep w zasadzie posiada wszystko związane z balustradami

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2017, 13:15

A czy takie sklepy są może gdzieś w okolicach Krakowa?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2017, 15:57

Szczerze polecam elementy balustrad ze stali nierdzewnej firmy gigastal.pl - zamawiałam od nich wszystko co potrzebne do balustrad zarówno balkonowych jak i takich do schodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2017, 21:23

Elementy do balustrad nierdzewnych znajdziecie tez w https://sklep.hart-metale.pl/index.php?route= product/category&path=84 , mają bardzo atrakcyjne ceny i duży wybór produktów, zachęcam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2017, 11:46

Bardzo ładne balustrad - pałacowe ma w swoje ofercie firma www.balustrady-skrzypinski.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Balustrada na balkon Liczba postów: 23 Grupa: Schody i ba... Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się usługami z zakresu montażu i sprzedaży zabudów balkonów lub tarasów, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie...
  • Czy są płytki antypoślizgowe na schody? Liczba postów: 83 Grupa: Schody i ba... Oczywiście, że tak i do tego specjalnie zabezpieczone przed poślizgnięciem oprócz tego że są porowate.
  • schody drewniane Liczba postów: 187 Grupa: Schody i ba... u mnie pierwszy słupek przy schodach zamontowany jest na kotwach wkręcanych w podłogę, a sam słupek nawiercony od dołu i wsunięty na stalowy pręt – trzyma się m...
  • Schody spiralne Liczba postów: 161 Grupa: Schody i ba... mamy spiralne na poddasze i ogolnie jest ok, zajmuja malo miejsca i fajnie wygladaja, ale trzeba uwazac z noszeniem rzeczy – wasko i trzeba sie troche nagimnast...
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 80 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20015 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 209

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >