Skup mieszkań

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

6 lutego 2025, 10:12

Zgadzam sie: good 0 bad

polecam link tutaj
https://progressproperties.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2025, 18:32

Z tej konkretnej firmy nie korzystałem, więc się nie wypowiem, ale jeśli chodzi o sam skup nieruchomości, to mam już doświadczenie – kilka miesięcy temu sprzedałem działkę z domem do ABC Skup Nieruchomości i wszystko poszło bardzo sprawnie.

Działają w całej Polsce (ja jestem z podkarpackiego) i nawet w mniejszych miejscowościach nie robią problemu. Dali uczciwą cenę, bez żadnych prowizji, a formalności ogarnęli praktycznie za mnie.

Jeśli porównujesz oferty, to zerknij też u nich – u mnie byli konkretni od pierwszej rozmowy. Warto mieć alternatywę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2025, 12:53

Jeżeli macie trudności ze sprzedażą mieszkań to polecam skontaktować się z firmą https://abcskupnieruchomosci.pl Robią naprawdę niemożliwe rzeczy także polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2025, 01:43

Nie każde mieszkanie udaje się szybko i bez problemów sprzedać bezpośrednio. Szczególnie jeśli jest to mieszkanie zadłużone, z lokatorami. Tym co można wtedy zrobić, jest zgłoszenie się do skupu nieruchomości https://kupiecmieszkan.pl/gdzie-skupujemy/sku p-mieszkan-biskupiec/. Są w stanie w ciągu 24 godzin wycenić daną nieruchomość, zapewniają pełne bezpieczeństwo i obsługę prawną.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2025, 02:20

Thanks to everyone who spoke out — it's nice to read balanced opinions based on practice and real stories. Such discussions help to look at the issue more broadly and find non-standard solutions.

When talking about solutions, it is always important to consider the long-term perspective. Take at least the fasteners: the use of norium bolts in many cases allows for an optimal balance between reliability and cost.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2025, 10:26

To nie jest etap, na którym nieruchomości będą dalej mocno zyskiwać na wartości. Nie ma na to szans. Tzn. wzrost będzie, ale niewielki, raczej stopniowy. U mnie portfel poszedł w zupełnie innym kierunku, mianowicie mam go we Freedom24 i to mi tam dobrze działa. Polecam rozpoznać temat obligacji skarbowych. Tutaj też jest ryzyko, ale mój portfel, który się z tego składa, wygląda dobrze. Przy czym siedzę w analityce. Nie bazuję na szczęściu - decyzje są przemyślane.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2025, 10:48

That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I’ve joined your feed and look ahead to looking for more of your great posts. new lsm99

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 05:22

I think this would complement your content nicely and enhance the overall reader experience. It adds relevant information that could make your article even more informative and engaging. I’d be happy to hear your feedback whenever you get the chance! For more information visit jili

Zgłoś | Cytuj | Link

dziś, 10:51

Talking to a lawyer might help you make sure you understand and can use all the terms of the deal wordle. If you can't sell the house, think about other choices, like letting it out or buying it.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20899 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 424

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */