Smugi na ścianie po pomalowaniu

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

25 października 2011, 15:35

Zgadzam sie: good 0 bad

dekoral zacieków nie wierze taka firma :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2011, 15:46

tez sie dziwie czemu tak jest moze zle bylo malowane ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2011, 19:55

pomaluj jeszcze raz tylko tym razem farbą z wyższej półki, że się tak wyrażę. Jak nie pokryje to nie wiem co jest grane. Po zastosowaniu tylu warstwach i unigruncie? Dziwne.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2011, 14:43

moze coś z pomieszczeniem jest nie tak wilgoć czy cos ..

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2011, 18:28

szczezrze? nie wiem. jednak ja tej firmie juz nie wierze i odradzam jej uzycie :) pomalowane mam od nowa z tym ze jakas inna farba, wiem ze nazwa firmy jest na F... sprawdze pozniej co to za marka i dam znac. roznica? jak miedzy niebem a ziemia !

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2011, 19:06

powiedzialbym ze farba byla za gesto nakladana,lub za malo,lecz mialem taka sytuacje i wiem ze jest jeszcze jedno ,stara farba ,musiala lezec dlugo na sklepie itp

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2011, 12:16

no wlasnie duży problem z tym jest hmmm, ze na sklepie stoją...jednym z wyjsc z tej sytuacji jest kupowanie farb z mieszalnika, wtedy na miejscu widać, jak ta farba wygląda w pudełku i wewnątrz jego

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2011, 12:34

z mieszalnika ??

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2011, 18:07

no coz nie ma sie co dziwic niedociagnieciom przy farbach takich jak dekoral, bo nie jest to najwyzsza jakosc.
Kasiunia, zgaduje, że ta firma na F to flugger, jedyna specjalistyczna firma jaka na szybko przychodzi mi do głowy. Gdyby systemowo robić wszystko ich produktami myślę, że moznaby spac spokojnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2012, 01:38

Stawiałbym raczej na nierównomiernie zagruntowane ściany. Wtedy wychodzi taki efekt jak opisano i jakość Dekorala nie ma tu nic do rzeczy. To niezła farba w swojej klasie, wielokrotnie nią malowałem i złego słowa nie powiem. Co do Fluggera to uważam, że jest trochę przereklamowany. Po 2 warstwach potrafi jeszcze przebijać i ma swoje wymogi przy malowaniu odnośnie szybkości pracy i wilgotności pomieszczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble na wymiar Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... my korzystamy z usług https://www.meblemontaz.pl/ są najlepsi
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... Cześć, z mojego doświadczenia – jeśli masz budżet, to teraz większość ludzi idzie w pellet. Wygodniejszy w obsłudze, mniej brudu i praktycznie wszystko robi si...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 39 Grupa: Wykańczamy... Hej, miałem ten sam dylemat i pomogła mi strona, gdzie znalazłem pełną ofertę Hennessy. Dzięki temu łatwo porównałem edycje i wybrałem coś dla siebie. Dla osób....
  • Narzędzia do domu i ogrodu Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Słyszałem, że przy pracy z silnikami spalinowymi często potrzebne są specjalistyczne narzędzia, a wśród nich blokady rozrządu. Widziałem, że na stronie Jonneswa...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20848 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 368

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >