Sposób na zdrowie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

26 lutego 2022, 14:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Czasami bywa tak, że nie mamy wpływu na to co dzieje się z naszym zdrowiem. Całkiem niedawno moje dziecko zostało zdiagnozowane. Okazało się że ma cukrzycę typu 1 na co my jako rodzice kompletnie nie mieliśmy wpływu. Chciałbym swoje dziecko ubezpieczyć bo jak wiadomo jest to choroba przewlekła. Na stronie https://gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/praktyc e-dziala-ubezpieczenie-dla-cukrzykow udało mi się znaleźć naprawdę rewelacyjny i bardzo przydatny poradnik w tym temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2022, 17:46

A co sądzicie o witaminie C? Pomaga w walce o zdrowie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2022, 19:32

Czasem właśnie przy leczeniu stomatologicznym potrzebny jest chirurg stomatolog. Polecam wizytę w https://mcs-przychodnia.pl/clinics/poradnia-c hirurgii-stomatologicznej-i-periodontologii/. Zdecydowanie dobre i kompleksowe usługi, rzetlna pomoc, dobra opieka, którą na pewno docenimy

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2022, 22:05

Ja dbam o zdrowie często się badając w Centrum medycznym DOKTOR. To czego oczekuje od lekarzy to mam w jednym miejscu. Warto zapoznać się z ich ofertą bo na prawdę warto.

Ten post był edytowany przez Budowlanka1122 dnia: 1 marca 2022, 22:07
Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2022, 11:23

Ja dbam o swoje zdrowie psychiczne, które przez wielu jest lekceważone, korzystam z pomocy psychoterapeuty online wetalk, warto zadbać o swoje zdrowie nie tylko poprzez aktywność fizyczną i zdrową dietę, ale także o warstwę mentalną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2022, 22:25

Najlepiej się badać systematycznie. Ja wybrałam http://doktor.walbrzych.pl/dr-n-med-dariusz-p odsiadlo-specjalista-radiolog/ i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście do pacjenta już na wstępie co wzbudza ogromne zaufanie.

Ten post był edytowany przez Budowlanka1122 dnia: 25 marca 2022, 16:03
Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2022, 22:30

Jeżeli chodzi o zdrowie to warto również pomyśleć o swoich zębach. Zęby są jako taką wizytówką człowieka, także bardzo ważne jest aby dobrze o nie zadbać. Jeżeli szukacie dobrego stomatologa od implantów to polecam w Lublinie na ul. Droga Męczenników Majdanka 15. implanty zebów lublintam znajdziecie więcej informacji o gabinecie

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2025, 09:03

Ja niedawno sama też chciałam zadbać o wzrok, moja wada postępowała a niestety okulary są dużym utrapieniem jednak. Znalazłam na to rozwiązanie! laserowa korekcja wzroku ! wykonałam ją w klinice Idealny Wzrok, i musze Wam powiedzieć, że jestem zadowolona!!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2025, 09:33

W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie?

Adwokat Gliwice

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2025, 19:25

Jeżeli macie problem z ubytkiem w uzębieniu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej placówki stomatologicznej Focus Clinic, specjalizującej się w implantologii - protezy zębowe . Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i świetnie wykwalifikowanej kadrze oferują usługi na najwyższym poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Transport międzynarodowy Liczba postów: 156 Grupa: Trudne tema... Choć promy bywają krytykowane, nowoczesne promy cargo coraz częściej wykorzystują ekologiczne paliwa i technologie, co jest ważne w kontekście międzynarodowej w...
  • Transport międzynarodowy towarów Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Ze względu na skalę działalności, doświadczony operator logistyczny wynegocjuje dla Was lepsze warunki u przewoźników niż byłoby to możliwe indywidualnie. To je...
  • praca i co dalej Liczba postów: 228 Grupa: Trudne tema... Rynek pracy jest strasznie przeciążony.
  • Wakacje 2022 Liczba postów: 49 Grupa: Trudne tema... Tak sobie myślę, że Berlin najlepiej smakuje poza oczywistymi punktami, bo wtedy wychodzą perełki. Gdzieś mi to mignęło i przewodnik Berlin ciekawe miejsca pods...
  • agencja wordpress Liczba postów: 18 Grupa: Trudne tema... Jeśli nadal aktualne to najlepiej zlecić stworzenie strony do Freelancera od WordPress. Taka osoba samodzielnie tworzy strony na WordPress.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20251 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 241

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >