Sposób na zdrowie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

26 lutego 2022, 14:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Czasami bywa tak, że nie mamy wpływu na to co dzieje się z naszym zdrowiem. Całkiem niedawno moje dziecko zostało zdiagnozowane. Okazało się że ma cukrzycę typu 1 na co my jako rodzice kompletnie nie mieliśmy wpływu. Chciałbym swoje dziecko ubezpieczyć bo jak wiadomo jest to choroba przewlekła. Na stronie https://gazetapowiatowa.pl/wiadomosci/praktyc e-dziala-ubezpieczenie-dla-cukrzykow udało mi się znaleźć naprawdę rewelacyjny i bardzo przydatny poradnik w tym temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2022, 17:46

A co sądzicie o witaminie C? Pomaga w walce o zdrowie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2022, 19:32

Czasem właśnie przy leczeniu stomatologicznym potrzebny jest chirurg stomatolog. Polecam wizytę w https://mcs-przychodnia.pl/clinics/poradnia-c hirurgii-stomatologicznej-i-periodontologii/. Zdecydowanie dobre i kompleksowe usługi, rzetlna pomoc, dobra opieka, którą na pewno docenimy

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2022, 22:05

Ja dbam o zdrowie często się badając w Centrum medycznym DOKTOR. To czego oczekuje od lekarzy to mam w jednym miejscu. Warto zapoznać się z ich ofertą bo na prawdę warto.

Ten post był edytowany przez Budowlanka1122 dnia: 1 marca 2022, 22:07
Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2022, 11:23

Ja dbam o swoje zdrowie psychiczne, które przez wielu jest lekceważone, korzystam z pomocy psychoterapeuty online wetalk, warto zadbać o swoje zdrowie nie tylko poprzez aktywność fizyczną i zdrową dietę, ale także o warstwę mentalną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2022, 22:25

Najlepiej się badać systematycznie. Ja wybrałam http://doktor.walbrzych.pl/dr-n-med-dariusz-p odsiadlo-specjalista-radiolog/ i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście do pacjenta już na wstępie co wzbudza ogromne zaufanie.

Ten post był edytowany przez Budowlanka1122 dnia: 25 marca 2022, 16:03
Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2022, 22:30

Jeżeli chodzi o zdrowie to warto również pomyśleć o swoich zębach. Zęby są jako taką wizytówką człowieka, także bardzo ważne jest aby dobrze o nie zadbać. Jeżeli szukacie dobrego stomatologa od implantów to polecam w Lublinie na ul. Droga Męczenników Majdanka 15. implanty zebów lublintam znajdziecie więcej informacji o gabinecie

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2025, 09:03

Ja niedawno sama też chciałam zadbać o wzrok, moja wada postępowała a niestety okulary są dużym utrapieniem jednak. Znalazłam na to rozwiązanie! laserowa korekcja wzroku ! wykonałam ją w klinice Idealny Wzrok, i musze Wam powiedzieć, że jestem zadowolona!!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2025, 09:33

W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie?

Adwokat Gliwice

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2025, 19:25

Jeżeli macie problem z ubytkiem w uzębieniu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej placówki stomatologicznej Focus Clinic, specjalizującej się w implantologii - protezy zębowe . Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i świetnie wykwalifikowanej kadrze oferują usługi na najwyższym poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 142 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 148

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >