Pozytywne mam doświadczenia z hurtownią Swatt. Moja firma specjalizuje się w instalacjach sanitarnych i dużą część elementów zamawiam właśnie od nich. Prowadzą swój sklep online na swatt.pl. Różne rodzaje baterii, czy przyłączy, praktyczne dodatki, można skompletować rzeczy pod każdą instalację. Szybko odpisują na maila, nie ma też większych problemów żeby kogoś po drugiej stronie złapać pod telefonem.
Sprężynowa bateria kuchenna
«
Powrót do artykułu: Sprężynowa bateria kuchenna | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Ciekawa aranżacja wnętrz Liczba postów: 228 Grupa: Wnętrza Świetnym sklepem oferującym swoim klientom wysokiej jakości lustra podświetlane, w ramie, bez ramy, na wymiar, nowoczesne, skandynawskie, industrialne i wiele w...
- Panele podłogowe Liczba postów: 340 Grupa: Wnętrza Planując panele podłogowe, warto zwrócić uwagę na podkład, to on decyduje o komforcie chodzenia, izolacji akustycznej i trwałości całej podłogi. My postawiliśmy...
- Jaki stół wybrać? Liczba postów: 103 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
- Prezenty idealne dla każdego Liczba postów: 66 Grupa: Wnętrza Pięćdziesiąte urodziny to często moment, kiedy ludzie chętnie wspominają dawne czasy i opowiadają historie, które normalnie nie wracają w rozmowach. Prezent na....
- Łazienka komfortowa i ponadczasowa Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Podczas remontu łazienki trzeba też pomyśleć o wyborze umywalki, która jest kluczowym elementem wyposażenia. Ciekawą opcją mogą być umywalki konglomeratowe, któ...