Sprężynowa bateria kuchenna

« Powrót do artykułu: Sprężynowa bateria kuchenna | « Powrót do grupy: Wnętrza

23 marca 2017, 22:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Pozytywne mam doświadczenia z hurtownią Swatt. Moja firma specjalizuje się w instalacjach sanitarnych i dużą część elementów zamawiam właśnie od nich. Prowadzą swój sklep online na swatt.pl. Różne rodzaje baterii, czy przyłączy, praktyczne dodatki, można skompletować rzeczy pod każdą instalację. Szybko odpisują na maila, nie ma też większych problemów żeby kogoś po drugiej stronie złapać pod telefonem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2017, 21:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Od jesieni zamawiam rzeczy pod instalacje głównie przez stronę swatt.pl. To hurtownia internetowa, ale handlują też detalicznie. Szybka wysyłka, produkty są sumiennie opakowane. Jak kupowałem zlewozmywaki, czy natryski to się bałem że po drodze mi jakoś ucierpią, ale dotarły w stanie idealnym, opakowane tak że wybuch atomówki powinny też przetrzymać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wystrój mieszkania: jak zaaranżować przytulne wnęt... Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Polecam materace z mtzz.pl - naprawdę świetna jakość i wygoda! Wygodny materac to najważniejszy element przytulnego mieszkania.
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 262 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...
  • Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20021 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >