![]() Gość: karolina45 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Lidia Olszewska - home stager praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() demo01 doświadczony
![]() |
kluczem do sukcesu jest dodanie ogłoszenia o sprzedaży mieszkania do różnych portali internetowych, w szczególności tych regionalnych np. http://www.opolak.pl/ swoje robi też ogłoszenie w regionalnej gazecie, bo wiadomo ludzie chętnie czytają tego typu prasę, poza tym można wywiesić baner na balkonie albo w oknie, że lokal mieszkaniowy jest na sprzedaż, widziałem, że ostatnio wiele osób tak robi |
| |
offline ![]() anka83 majster
![]() |
Dobrym pomysłem jest skorzystanie z pomocy pośrednika nieruchomości, ponieważ wówczas to na nim spoczywa obowiązek związany z pozyskaniem potencjalnych klientów, prezentowaniem samej nieruchomości czy nawet negocjowanie warunków transakcji. Nie tylko zamieszczenie ogłoszeń w odpowiednich serwisach przynosi rezultaty, warto też zwrócić uwagę na odpowiednie przygotowanie domu do sprzedaży. Mam na myśli głównie estetyczny wygląd i oczywiście zapewnienie odpowiedniego zapachu. Niby proste, ale niestety nie każdy sprzedający/wynajmujący zwraca na to uwagę. Tutaj kilka wskazówek dla zainteresowanych - http://www.real.bielsko.pl/jak-przygotowac-ni eruchomosc-do-sprzedazy-lub-wynajmu. |
| |
![]() Gość: mała praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: dqwdqw praktykant |
|
| |
![]() Gość: asdwqd praktykant |
|
| |
![]() Gość: dqwdqw praktykant |
|
| |
![]() Gość: ascawqqd praktykant |
|
| |
![]() Gość: Katalina66 praktykant |
A powiedźcie mi proszę, czy jeżeli chcemy sprzedać dom jednorodzinny, niezbędne będą świadectwa energetyczne , czy jednak są one zupełnie zbędne? Gdzie czytałam informację, że na pewno są one potrzebne w przypadku budownictwa wielorodzinnego, jednak nie jestem pewna, że odnosi się to również do domków jednorodzinnych. |
|
Sprzedaż domu – co zrobić, żeby szybko sprzedać dom i nie stracić na jego wartości
«
Powrót do artykułu: Sprzedaż domu – co zrobić,... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Osiedle Royal Residence na warszawskim Wilanowie Liczba postów: 18 Grupa: Inwestycje Trafiłem na https://www.mermaid.pl/projekty/ szukając informacji o większych inwestycjach mieszkaniowych i przemysłowych. Mermaid wygląda na dewelopera z konkre...
- Czy własny apartament nad morzem to dobra inwestyc... Liczba postów: 143 Grupa: Inwestycje Brzmi super! Apartament nad morzem to świetna inwestycja i fantastyczne miejsce do życia. Promocyjne ceny i możliwość wprowadzenia się jeszcze w tym roku to nap...
- Nowoczesne hale magazynowe - jedna już wynajęta! Liczba postów: 223 Grupa: Inwestycje Nie sądziłam, że hala magazynowa może być tak uniwersalna. Spotkałam się z zastosowaniem nie tylko jako magazyn, ale też jako warsztat, biuro, a nawet mały show...
- Rynek kruszyw musi być elastyczny Liczba postów: 94 Grupa: Inwestycje Jeżeli jesteśmy w temacie kruszyw to ze swojej strony polecam zapoznać się z oferta firmy, która oferuję takie usługi jak : analizy składu gruntów oraz kruszyw....
- Baltic Plaza Hotel Medi SPA i nowoczesna baza SPA... Liczba postów: 11 Grupa: Inwestycje Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego hotel Poznań Włoski - targi poznańskie hotele . Moim zdaniem ten hotel posiada...