Gość: sidneypt11 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline wanika inżynier
|
Jeśli ktoś szuka kogoś kto pomoże przy sprzedaży nieruchomości, to polecam https://123skupnieruchomosci.pl nikt nie zrobi takiej wyceny mieszkania jak oni. Są bardzo profesjonalni, działają szybko, ale i dokładnie. Wycena jest bardzo szczegółowa, podpowiadają również co można zrobić, aby podnieść wartość nieruchomości, jeżeli klienta taka cena nie satysfakcjonuje. Informują na bieżąco o wszystkim i starają się jak najlepiej zadowolić klienta. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline doityourself fachowiec
|
Czy ktoś orientuje się, czy sprzedaż nieruchomości bez zgody współwłaścicieli jest w ogóle możliwa? Chciałbym dowiedzieć się więcej na ten temat, aby podjąć najlepszą decyzję w mojej sytuacji. |
|
| |
offline doityourself fachowiec
|
Jeśli masz problem prawny związany z nieruchomością i chcesz ją sprzedać, to sprawdź może w sieci temat skup nieruchomości z problemami. Myślę, że znajdziesz kilka rozwiązań. |
|
|
Sprzedaż mieszkania w Warszawie
«
Powrót do grupy: Rynek wtórny - kupno-sprzedaż, najem
Ostatnio na forum
- Zakup mieszkania w Szczecinie Liczba postów: 4 Grupa: Rynek wtórn... Buying an apartment is a massive milestone, requiring a lot of meticulous research and careful financial planning. Navigating the endless paperwork almost feels...
- Problem ze sprzedażą mieszkania w Katowicach Liczba postów: 4 Grupa: Rynek wtórn...
- Mieszkanie z rynku wtórnego - czy to dobry wybór? Liczba postów: 790 Grupa: Rynek wtórn... Stawiałabym na rynek pierwotny. Jeśli szukasz nowych mieszkań w Warszawie, to warto zerknąć na Warszawski Świt na Targówku od Home Invest. Dobra komunikacja (me...
- Audyt techniczny nieruchomości Liczba postów: 22 Grupa: Rynek wtórn... To jest dobry kierunek https://termocent.com/uslugi/audyt-energ etyczny/ ? Jeśli to zlecę, to wtedy wyciągnę jakieś konkrety? Czego można się realnie spodziewać?...
- Mieszkanie w Szczecinie Liczba postów: 50 Grupa: Rynek wtórn... Ceny mieszkań są bardzo wysokie, nieproporcjonalnie do zarobków. Ale czy będzie taniej? Nie. Już 4 lata temu gdy kupowałam mieszkanie usłyszałam: może poczekaj,...