offline Karpo doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline BoguśS praktykant
|
No akurat Stalblach.pl ma naprawdę tanie garaże blaszane, a przy tym całkiem spoko jakości. Zamawiałem u nich jakiś czas temu blaszaka i wszystko było ok, przyszedł porządny, dobrze zespawany, wszystko do siebie pasuje. Mnie zależało przede wszystkim na tym, żeby to był producent garaży blaszanych, a nie jakiś dystrybutor, żeby w razie czego zgłaszać problemy u źródła, ale na szczęście nic takiego się nie dzieje. Fajny garaż, dobry kontakt z producentem, szybkie terminy. Bardzo polecam. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Karpo doświadczony
|
Ja także polecam producenta garaży blaszanych stalblach.pl, mam od nich dwa garaże. I mogę z czystym sumieniem potwierdzić, że mimo iż są to tanie garaże blaszane, to przede wszystkim solidne i dobrze wykonane, nie jak te niektóre, co składają się od lekkiego podmuchu wiatru. Tutaj widać, że fachowa robota, porządna rzecz, wszystko działa jak należy. Jak na tak tanie garaże blaszane to jakość prima sort! |
|
| |
Gość: online praktykant |
|
|
| |
Gość: pill praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tablets praktykant |
|
|
| |
Gość: medication praktykant |
|
|
| |
Gość: prescription praktykant |
|
|
| |
Gość: prescription praktykant |
|
|
| |
Gość: pill praktykant |
|
|
|
Stalblach.pl Opinie
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Budowa domu Liczba postów: 200 Grupa: Domy szereg... Przy ociepleniu elewacji wiele osób decyduje się na styropian grafitowy 20 cm. Z tego co widziałam, to rozwiązanie dla tych, którzy chcą maksymalnie ograniczyć....
- Dobra restauracja Liczba postów: 394 Grupa: Domy szereg... Jeżeli szukacie dobrej i sprawdzonej restauracji sushi , to polecam Wam sprawdzić stronę https://sushipak.pl/menu/warszawa , gdzie znajdziecie ofertę restauracj...
- Szambo w domach szeregowych Liczba postów: 17 Grupa: Domy szereg... Uważam, że warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i k...
- Altanka w ogrodzie Liczba postów: 69 Grupa: Domy szereg... Budujesz więźbę albo robisz altankę? Na https://e-armet.pl/ znajdziesz spory asortyment elementów metalowych jak kątowniki ciesielskie, łączniki płaskie i podst...
- restauracja bazylia Liczba postów: 45 Grupa: Domy szereg... Będąc w Mielnie, zawsze staram się znaleźć miejsce, gdzie można dobrze zjeść i spokojnie posiedzieć. Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stron...