offline MarekLanecki praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Ekspert ELPLAST PLUS doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jamajka fachowiec
|
Niestety ja się jeszcze aż tak za bardzo na tych kwestiach nie znam więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to jakiś czas temu natrafiłem na bardzo fajny wpis https://www.dostudni.pl/silnik-do-pompy-glebi nowej-jak-dziala-i-czemu-jest-niezbedny,b178.html gdzie dokładnie opisano to jak działa silnik w pompie głębinowej. |
|
| |
offline tamara02 doświadczony
|
|
|
|
Studnia Wodomierzowa DN1000
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 42 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...
- Dobra ekipa remontowa Liczba postów: 44 Grupa: Firmy budow... Myślę, że warto popytać osób bliskich, czy polecają jakąś ekipę remontową lub poszukać opinii w internecie.
- Księgowy w Warszawie Liczba postów: 5 Grupa: Firmy budow... Dla osób, które myślą o długofalowym rozwoju, biuro rachunkowe Poznań jest czymś więcej niż miejscem do przekazywania faktur. To partner, który pomaga zrozumieć...
- Szkolenia Liczba postów: 64 Grupa: Firmy budow... Zarządzanie zespołem to zestaw kompetencji, których nie da się przyswoić wyłącznie z teorii, dlatego praktyczne warsztaty cieszą się zainteresowaniem firm inwes...
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 164 Grupa: Firmy budow... Segregator z fakturami stał kiedyś w jednym miejscu. Jeśli przedsiębiorca potrzebował dokumentu sprzed kilku miesięcy, wystarczyło sięgnąć na półkę. Dziś dokume...