Jest to najgorsza firma, o jakiej słyszalam, a tresc tego artykulu jest kupiona. Pracownicy tej firmy na Nowolipiu blokuja autami pol ulicy i maja pretensje, jak zwroci sie im ukwage. Szczegolnie nie polecam kontaktu z panem w brazowym garniturze po 40-ce, ktory potrafi sie w oczy nasmiewac ze zdenerwowanych chcacych wyjechac mieszkancow, bo uwaza, ze lepsze auto rekompensuje mu jego kompleks.
Świąteczna oferta sprzedaży mieszkań warszawskich apartamentów w Belgravia Residence
«
Powrót do artykułu: Świąteczna oferta sprzedaży mieszkań warszawskich... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Zakup mieszkania: od dewelopera czy z rynku wtórne... Liczba postów: 30 Grupa: Inwestycje Szanowni Państwo, aranżacja nowego mieszkania wymaga wyboru materiałów łączących trwałość z dopracowaną estetyką, co sprawia, że płytki z klinkieru sprawdzą się...
- Bardzo oryginalne hotele Liczba postów: 55 Grupa: Inwestycje Jeśli chodzi o pomysł na letni weekend, ja ostatnio zwróciłam uwagę na Mövenpick Karpacz. Taki krótki wyjazd bardzo mi odpowiada, bo nie trzeba planować długieg...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 311 Grupa: Inwestycje Używane wchodzi się od razu, ale zwykle trzeba w nie włożyć remont, którego nie widać w cenie ofertowej. Nowe wymaga czekania i wykończenia od zera, za to nikt....
- Czy warto kupić mieszkanie w centrum Warszawy? Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje Centrum Warszawy wygrywa dojazdami, przegrywa metrażem i ceną, więc dużo zależy od tego, czy w mieszkaniu tylko się śpi, czy też pracuje. Za te same pieniądze k...
- Nowa hala produkcyjna w Kaliszu Liczba postów: 57 Grupa: Inwestycje Dokładnie, przy maszynach w hali i cięższych ładunkach trzeba od razu myśleć o załadunku, przewozie i rozładunku. Dlatego przede wszystkim warto znaleźć porządn...