Świece ozdobne

« Powrót do grupy: Trudne tematy

27 kwietnia 2021, 08:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Pomysłów na prezent jest bardzo dużo, jednak jak przyjdzie czas urodzin, znowu mamy ten sam problem, co kupić solenizantowi? Ja zdecydowałam sie na świece ozdobną, jest to oryginalny prezent a w dodatku firma Decupominek robi ja w 100% ręcznie z ekologicznych surowców. Świece można nabyć w sklepie www https://decupominek.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2021, 15:07

Bardzo lubię świece zapachowe, chcę sobie kupić nowe jak tylko otworzą sklepy z takim asortymentem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2021, 11:58

Słyszeliście, że podobno świece zapachowe nie są zbyt zdrowe? W sumie wcale mnie to nie dziwi, bo ja nigdy nie mogę długo wytrzymać w pomieszczeniu gdzie takie świece są zapalone. Także jako ozdoba to tak, ale jako rzecz do zrobienia klimatu, to mega nietrafiony pomysł.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2021, 19:40

No to koniecznie sprawdźcie sobie świece zapachowe marki CocoWick u których znajdziecie wyjątkowe połączenia zapachowe, ale również różne Zapachy do Domu żebyście mogli zabić nieprzyjemne zapachy rozchodzące się z kuchni, czy łazienki. My na przykład w tym zakresie stosujemy ich woreczki zapachowe, czy również Palo Santo
to święte drzewo używane od wieków przez Indian podczas rytuałów, przyjemnie pachnie, do zabicia nieprzyjemnych zapachów z kuchni opcja idealna :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 207

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >