Świece ozdobne

« Powrót do grupy: Trudne tematy

27 kwietnia 2021, 08:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Pomysłów na prezent jest bardzo dużo, jednak jak przyjdzie czas urodzin, znowu mamy ten sam problem, co kupić solenizantowi? Ja zdecydowałam sie na świece ozdobną, jest to oryginalny prezent a w dodatku firma Decupominek robi ja w 100% ręcznie z ekologicznych surowców. Świece można nabyć w sklepie www https://decupominek.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2021, 15:07

Bardzo lubię świece zapachowe, chcę sobie kupić nowe jak tylko otworzą sklepy z takim asortymentem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2021, 11:58

Słyszeliście, że podobno świece zapachowe nie są zbyt zdrowe? W sumie wcale mnie to nie dziwi, bo ja nigdy nie mogę długo wytrzymać w pomieszczeniu gdzie takie świece są zapalone. Także jako ozdoba to tak, ale jako rzecz do zrobienia klimatu, to mega nietrafiony pomysł.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2021, 19:40

No to koniecznie sprawdźcie sobie świece zapachowe marki CocoWick u których znajdziecie wyjątkowe połączenia zapachowe, ale również różne Zapachy do Domu żebyście mogli zabić nieprzyjemne zapachy rozchodzące się z kuchni, czy łazienki. My na przykład w tym zakresie stosujemy ich woreczki zapachowe, czy również Palo Santo
to święte drzewo używane od wieków przez Indian podczas rytuałów, przyjemnie pachnie, do zabicia nieprzyjemnych zapachów z kuchni opcja idealna :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sposób na zdrowie Liczba postów: 639 Grupa: Trudne tema... Jeśli pilnie potrzebujecie e-recepty na antybiotyk lub inny lek, to polecam Wam stronę https://receptax.pl/ - platforma zapewnia dostęp do wielu specjalistów i....
  • Agencje ochrony Liczba postów: 309 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Skuteczne dbanie o cerę Liczba postów: 222 Grupa: Trudne tema... Ostatnio wpadłam na Domiuroda.pl i przepadłam – masa naturalnych kosmetyków w jednym miejscu. Wszystko z dobrym składem i w rozsądnych cenach. Super, że można z...
  • Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 516 Grupa: Trudne tema... Czasem lubię poczytać coś o zdrowym jedzeniu, więc zaglądam na poradnik dietetyczny – zdrowe inspiracje. Sporo tam fajnych pomysłów na szybkie i lekkie dania. N...
  • Transport międzynarodowy towarów Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... A quick dubai bus card balance check ensures your nol card has enough credit for your next journey. Visit the RTA website or use the nol app for instant results...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20246 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 213

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >