| offline  swierzak praktykant  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  william60 praktykant  | Oba rozwiązania maja plusy i minusy. W obu wykorzystalbym
internet. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  swierzak praktykant  | Jak możesz to bardzo bym prosił o informacje o tych
dostawcach | 
|  | |
| offline  kate praktykant  | Jeśli chciałbyś wybrać firmę to najlepiej skorzystać z katalogu i porównać różne opcje. Ja korzystałam z budujesz-kupujesz | 
| Ten post był edytowany przez kate dnia: 3 czerwca 2011, 12:28 | |
|  | |
| offline  swierzak praktykant  | W sumie fajnie - nie wiedziałem że są takie bazy. Słyszałem tylko o Panoramie Firm, ale nie specjalne pozytywne opinie, więc nie starałem się ich znaleźć. Dzięki za info, a wracając do tematu - czy są na forum użytkownicy, którzy budowali się systemem gospodarczym albo z firmą? | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  blackhorse doświadczony      | Dokładnie... każdy system ma swoje wady i zalety, ale ja bym chyba wolał przekazać prace firmie, jest wiele rzetelnych firm, które mają mnóstwo znakomitych referencji. W dzisiejszych czasach boimy się zaufać podwykonawcom, a przecież trzeba uwierzyć w ludzi :) nie każdy oszukuje i wykorzystuje materialnie :) Warto się nad tym zastanowić :) pozdrawiam wszystkich serdecznie | 
|  | |
| offline  Salvador praktykant  | Ja budowałem z firmą, bo nie miałem zaczynając tę przygodę na tyle bogatej wiedzy, żeby pozwolić sobie na system gospodarczy. Ja wyznaję zasadę, że każdy powinien robic to na czym się zna. Współpracowałem z Dolnośląską Grupą Budowlaną i jestem bardzo zadowolony z ich usług, polecam. | 
|  | |
| offline  Hydro-met.net inżynier  | |
|  | |
| offline  Vermmer doświadczony  | ja podpisywałem umowę, później miałem gwarancję, że wykorzystywane materiały budowlane są najwyższej jakości | 
|  | 
System gospodarczy
« 
				Powrót do grupy: Domy szeregowe

Ostatnio na forum
- Dobra restauracja Liczba postów: 387 Grupa: Domy szereg... When it comes to finding a good restaurant, I think consistency, variety, and warmth make all the difference. Olive Garden really captures that cozy Italian-Ame...
- Nowoczesne schody – Kraków/Myślenice Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Witam, budujemy dom i potrzebujemy kogoś do wykonania schodów betonowych. Może być też opcja schodów drewnianych dywanowych – ważne, żeby wyglądały lekko i nowo...
- ocieplenia pianą PUR Liczba postów: 21 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się nad kompleksowym ociepleniem domu, łącznie z fundamentami. Wydaje mi się, że warto zadbać o izolację od dołu, bo tam ucieka dużo ciepła. Słyszał...
- Zabawki dla dzieci Liczba postów: 82 Grupa: Domy szereg... Moja córka lubi bawić się w odgrywanie ról i zastanawiam się nad nowymi lalkami. Wydaje mi się, że lalki barbie i ken z akcesoriami związanymi z zawodami są św...
- Budowa domu Liczba postów: 192 Grupa: Domy szereg... Widziałam dyskusję o projektach domów i od razu przypomniało mi się https://www.archon.pl/projekty-domow. Moim zdaniem takie strony są dużym ułatwieniem, bo moż...