Szafki podumywalkowe w nowoczesnych kolorach

« Powrót do artykułu: Szafki podumywalkowe w nowoczesnych kolorach | « Powrót do grupy: Wnętrza

30 sierpnia 2011, 10:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Takie szafeczki pod zlew to bardzo sprytne rozwiązanie, ja przynajmniej nie wyobrażam sobie łazienki bez takiej szafki. Po co wszystkie środki czystości mają się walać po całej łazience jak można sprytnie schować, dawniej miałam taką nad sedesem :) Też całkiem całkiem rozwiązanie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 10:52

No i ta fioletowa zrobiła na mnie największe wrażenie :) Chciałabym urządzić łazienkę w barwach fioletowo żółtych fajnie by to wyglądało :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 11:19

Dość nowocześnie jak na te czasy :) mi się podobają umywalki o dziwnych kształtach :F

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki stół wybrać? Liczba postów: 53 Grupa: Wnętrza Jeśli nadal szukasz stołu dobrej jakości, powinieneś kupić dębowe stoły. Największy wybór jest w Reelken. To bardzo dobry sklep z szerokim asortymentem mebli. Z...
  • Kącik telewizyjny: jak urządzić kino domowe w mies... Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Do tego na pewno przydadzą się dobrej jakości głośniki do kina domowego i jeżeli zależy Wam na dobrej cenie, jakości wykonania oraz parametrach które pozwolą ci...
  • Wymarzona łazienka Liczba postów: 45 Grupa: Wnętrza Keeping your vehicle in excellent condition requires regular cleaning and proper care throughout the year. Many drivers choose car detailing reno nv for profess...
  • Kuchnia na wymiar - na co zwrócić uwagę? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Jak planowałam kuchnię, to mega ważne było dla mnie, żeby wybrać odpowiedni zlewozmywak. Ostatnio trafiłam na ten odwracalny zlewozmywak https://krakra24.pl/pro...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 161 Grupa: Wnętrza Zgadzam się, że nawet proste zmiany w sypialni mogą naprawdę odmienić jej klimat, szczególnie jeśli chodzi o kolory i dodatki tekstylne. Często nie trzeba dużeg...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21376 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */