Szafki podumywalkowe w nowoczesnych kolorach

« Powrót do artykułu: Szafki podumywalkowe w nowoczesnych kolorach | « Powrót do grupy: Wnętrza

30 sierpnia 2011, 10:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Takie szafeczki pod zlew to bardzo sprytne rozwiązanie, ja przynajmniej nie wyobrażam sobie łazienki bez takiej szafki. Po co wszystkie środki czystości mają się walać po całej łazience jak można sprytnie schować, dawniej miałam taką nad sedesem :) Też całkiem całkiem rozwiązanie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 10:52

No i ta fioletowa zrobiła na mnie największe wrażenie :) Chciałabym urządzić łazienkę w barwach fioletowo żółtych fajnie by to wyglądało :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 11:19

Dość nowocześnie jak na te czasy :) mi się podobają umywalki o dziwnych kształtach :F

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ciekawa aranżacja wnętrz Liczba postów: 232 Grupa: Wnętrza Planuję odświeżyć atmosferę w salonie i zastanawiam się nad zapachy do wnętrz. Kiedyś używałam tylko świeczek, ale teraz chcę czegoś bardziej wyrafinowanego. Po...
  • Zasłony, rolety, żaluzje - czym osłonić okna? Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Niektóre rolety w domu zaczynają być mniej płynne w działaniu i myślę, że warto by je sprawdzić zanim coś się zaciśnie na stałe. Przeglądałam różne materiały, m...
  • Wyposażenie biura w firmie, czego potrzebujesz na... Liczba postów: 57 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca ze specjalistami w danej branży. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z najróżn...
  • Panele podłogowe Liczba postów: 342 Grupa: Wnętrza Nie sam wybór paneli jest ważny, równie istotne są podkłady do paneli, które wpływają na komfort i trwałość podłogi. My postawiliśmy na sprawdzone rozwiązania z...
  • Idealne łóżko do twojej sypialni Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Ostatnio zastanawiałem się nad nowym łóżkiem do sypialni i natrafiłem na łóżka kontynentalne w i-meble.eu https://i-meble.eu/pl/403-lozka-do-sypia lni-kontynenta...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20606 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 369

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >