Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

5 sierpnia 2025, 08:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Wszystko było spokojne, zaplanowane i dokładnie wyjaśnione. Dzięki temu nawet leczenie kanałowe nie było straszne. Sprawdź sama: www.dentalcare.biz.pl/#

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2025, 14:06

Placówka przedstawiona na https://www.limed.eu/ oferuje ortodoncję, implantologię, stomatologię estetyczną i protetykę. Nowoczesny sprzęt i doświadczenie lekarzy pozwalają na komfortowe leczenie i skuteczne przeprowadzenie nawet skomplikowanych zabiegów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2025, 08:24

Wspaniałe podejście do pacjenta – czuć troskę i zaangażowanie całego zespołu. Polecam z całego serca: www.dentalcare.biz.pl/#

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2025, 08:25

Nowoczesny gabinet, wszystko sterylne i na najwyższym poziomie. Czuję się tam naprawdę bezpiecznie. www.dentalcare.biz.pl/#

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2025, 08:43

Od zawsze bałam się dentysty, ale tutaj zostałam potraktowana z taką delikatnością, że strach zniknął. Dzięki! www.dentalcare.biz.pl/#

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2025, 08:43

Pełna informacja przed każdym zabiegiem, empatyczne podejście i naprawdę wysoka jakość usług. Polecam z czystym sumieniem. www.dentalcare.biz.pl/#

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2025, 18:43

Jeżeli szukacie sprawdzonych usług stomatologicznych w Krakowie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego gabinetu stomatologicznego Endodent - bezbolesne leczenie zębów kraków . Świetne podejście do pacjenta, profesjonalny sprzęt i bardzo dokładne leczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2025, 10:46

Zdecydowanie najlepsze podejście do pacjenta, jakie do tej pory spotkałam. Bez oceniania, bez pośpiechu, pełna kultura i zrozumienie. Gdyby ktoś szukał sprawdzonego miejsca – www.dentalcare.biz.pl/#.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2025, 10:46

W gabinecie czujesz, że jesteś traktowany indywidualnie. Każdy etap leczenia był omówiony i dopasowany do mnie. A wszystko zaczęło się od wejścia na www.dentalcare.biz.pl/# – polecam z całego serca.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2025, 11:57

Bardzo długo odkładałam leczenie zębów, ale tutaj wszystko poszło sprawnie i bez stresu. Miła obsługa, nowoczesny sprzęt i zero bólu. Zdecydowałam się po tym, jak trafiłam na www.dentalcare.biz.pl/#.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 92 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie artykułów higienicznych do gabinetu stomatologicznego to odsyłam do https://potrzebujetego.pl/ wszystko co potrzeba w dobrej cenie
  • Co na wzmocnienie paznokci? Liczba postów: 88 Grupa: Trudne tema... Po temacie alergii przy hybrydach zaczęłam szukać informacji o powrocie do stylizacji po przerwie. Tutaj było opisane, na co zwrócić uwagę i jak podejść do tego...
  • Świadectwa energetyczne Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... W procesie sprzedaży nieruchomości istotne jest ograniczenie ryzyka sporów pomiędzy stronami. Jednym z narzędzi, które temu sprzyjają, jest świadectwo energetyc...
  • Jak zadbac o samochód? Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Rozważam wizytę w salonie i na razie przeglądam ofertę na stronie toyota jaworski. Chciałabym obejrzeć kilka modeli na żywo, bo zdjęcia to jednak nie to samo. J...
  • samochód nowy czy używany Liczba postów: 646 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie zn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20609 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >