Szkolenie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

5 stycznia 2026, 06:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio coraz częściej diagnozowane jest adhd u dzieci, ale mam wrażenie, że wciąż brakuje rzetelnej wiedzy o tym, jak odróżnić objawy od zwykłej niesubordynacji. Znalazłam na stronie studiopsychologiczne.com sporo materiałów edukacyjnych dla rodziców i nauczycieli. Czy uważacie, że takie kursy pomagają w budowaniu lepszej relacji z dzieckiem impulsywnym? Chętnie poznam opinie osób, które brały udział w ich warsztatach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2026, 22:38

Wiele osób pracujących w handlu detalicznym zauważa, że odpowiednie rozmieszczenie produktów potrafi znacząco zwiększyć sprzedaż i poprawić komfort zakupów klientów. Dlatego szkolenia związane z obsługą systemu JDA Space Planning stają się coraz bardziej popularne wśród merchandiserów i menedżerów sklepów. Program umożliwia tworzenie szczegółowych planogramów oraz analizowanie efektywności ekspozycji produktów w różnych kategoriach sprzedażowych. Już na początku warto zwrócić uwagę na JDA Space Planning Course, ponieważ kurs pozwala lepiej zrozumieć zasady organizacji przestrzeni sklepowej i planowania półek zgodnie z oczekiwaniami klientów. Podczas szkolenia uczestnicy poznają praktyczne funkcje programu, uczą się tworzenia realistycznych wizualizacji oraz analizowania danych sprzedażowych. Takie umiejętności są obecnie bardzo cenione w branży retail, szczególnie w dużych sieciach handlowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2026, 20:40

Szukam jakiegoś dobrego przygotowania do prowadzenia zajęć grupowych z dzieciakami, ale ze względu na pracę w grę wchodzi tylko nauka przez internet. Wyświetlił mi się kurs tus online z certyfikatem od firmy Studio Psychologiczne. Taka forma bardzo by mi ułatwiła życie, tylko zastanawiam się, jak z poziomem wiedzy przy tej opcji zdalnej. Ktoś z Was to u nich kończył? Dajcie znać, czy polecacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

dziś, 17:05

Planując rozwój zespołu, warto zacząć od sprawdzenia co można sfinansować bez sięgania głęboko do firmowej kieszeni. Dostępnych źródeł wsparcia jest więcej niż większość przedsiębiorców myśli. Dla firm każdej wielkości dostępne są dofinansowania na szkolenia dla firm z funduszy unijnych czy programów regionalnych. Wystarczy wiedzieć gdzie szukać i odpowiednio wcześniej złożyć wniosek, bo terminy potrafią zaskoczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 6206 Grupa: Trudne tema... Zastanawiam się, jakie lakiery hybrydowe są najlepsze, jeśli chodzi o skład. Wiem, że wiele osób zwraca na to uwagę, bo nie każdy chce mieć na paznokciach chemi...
  • Biznes forum Liczba postów: 121 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu trafiłem na ofertę platforma low-code nAxiom, gd...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 475 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić strone https://milton24.pl/obsluga-ksiegowa-spo lek-z-o-o/ , na której znajdziecie ofertę biuro rachunkoweg...
  • Biuro rachunkowe lub księgowa Wrocław Liczba postów: 76 Grupa: Trudne tema... Wśród licznych wyzwań biznesowych, które napotykają firmy, efektywne zarządzanie personelem jest jednym z kluczowych elementów. Dla tych, którzy nie chcą inwest...
  • Nowoczesna edukacja Liczba postów: 101 Grupa: Trudne tema... Właśnie myślałam o tym, jak ważna jest edukacja w różnych dziedzinach. W szczególności, ostatnio zainteresowałam się nauką śpiewu. Dobrze by było mieć kogoś, kt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21062 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 561

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */