Szlifierka dla stolarza amatora

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

4 maja 2016, 04:24

Zgadzam sie: good 0 bad

ja jeszcze mogę doradzić gdzie warto zamawiać kołki drewniane, niedawno dostałem dobry namiar na http://kolkidrewniane.pl/ tam mają świetną ofertę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 14:14

Najlepsze są szlifierki taśmowe, zobacz sobie asortyment marki http://atmo.com.pl/ Ja mam ich sprzęt i bardzo sobie chwalę.

Ten post był edytowany przez Heniu543 dnia: 1 sierpnia 2016, 14:14
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2017, 10:27

Dobre szlifierki do drewna ma w swojej ofercie firma www.prochera.com.pl Sam dokonywałem u nich zakupu i jestem zadowolony z jakości sprzętu jaki mi dostarczyli. Jeżeli poszukujecie dobrych szlifierek do drewna to polecam ich wam.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2017, 14:41

Jeżeli zajmujecie się obróbką drewna to mogę polecić wam firmę www.wegamikolow.pl Zajmują się produkcją różnego rodzaju noży do drewna, które z czasem się w maszynach zużywają. Długo szukałem dobrej firmy, która robi noże do drewna dlatego ich wam polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2017, 13:37

Nie lepiej kupić od razu porządniejszy sprzęt?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2017, 09:26

Dobre narzędzia szlifierskie i szlifierki ma w swojej ofercie firma www.prochera.com.pl Sam zamawiałem szlifierkę bębnową i narzędzia szlifierskie od nich. Mogę potwierdzić, że mają bardzo dobry sprzęt w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2017, 14:54

Świetne narzędzia do obróbki drewna sprzedaje firma www.p-aspi.pl Są profesjonalną firmą, która oferuje wysokiej jakości sprzęt do obróbki drewna, w dobrych cenach. Warto przyjrzeć się ich produktom.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2017, 23:56

A jak już kupisz nie zapomnij o odpowiedniej ściernicy

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2018, 11:43

Oprócz samych narzędzi polecam także akcesoria, odzież roboczą. Wszystko dla stolarza i nie tylko znajdziecie na HardWorker.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2018, 22:23

Szlifierki są dobre ale zależy ile jest pracy do zrobienia.Mąż kupił sobie taką ładną szlifierkę ale to sprzęt amatorski powiedzieli jak dał do serwisu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podatki Liczba postów: 77 Grupa: Moja budowa Fundacja rodzinna to temat, który coraz częściej pojawia się w dyskusjach przedsiębiorców. Sam zacząłem się nim interesować dopiero niedawno i okazało się, że z...
  • Strony internetowe Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Jeżeli ktoś planuje stworzenie nowej strony internetowej lub rozpoczęcie działań reklamowych w Google, mogę polecić firmę Netfortis https://goldenegg.pl/ . Sam....
  • Dotacje na budowę domu Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Właśnie zsiadłam na chwilę nad planem budowy i muszę przyznać, że temat wypisów i wyrysów jest dość istotny, a często niedoceniany. W pracy znajoma mówiła, że m...
  • planowanie budowy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 252 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, remont wnętrza to idealny moment na wprowadzenie trwałych rozwiązań, które zastąpią nietrwałe tapety czy farby. Płytki klinkierowe King Klinke...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21150 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 400

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */