offline ![]() krzysztof007 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Albatros doświadczony
![]() ![]() |
Mogę polecić ci jednego fachowca, który robił dom mojemu znajomemu, a dla mnie wykonywał altany. Zadzwoń pod numer 603067481. Nazywa sie Stasiak. Możesz też wejść na ejgo stronę internetową, masz tam projekty itp. Nie wiem jak inni, ale ja byłem, bardzo zadowolony ze współpracy. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kwiatek2345 majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: eugeniusz praktykant |
|
| |
![]() Gość: Krystian89 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Przeemek213 praktykant |
|
| |
![]() Gość: KAcper0008 praktykant |
|
| |
![]() Gość: strasburg praktykant |
|
| |
offline ![]() Katarzyna S. inżynier
![]() |
Przy kwestiach związanych z budową domu z bali warto
zastanowić się nad projektem ocieplenia. Inwestorzy
najczęściej wybierają wełnę mineralną szklaną do
termoizolacji tego typu budynków. Chce tu także
zaznaczyć, że tylko bale o średnicy większej niż 20cm
nie wymagają dodatkowego ocieplenia. |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
|
|
Szukam firmę która buduje domy z balii drewnianych
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Wynajem podnośników koszowych Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... Przy intensywnym użytkowaniu maszyn w zakładach przemysłowych często dochodzi do szybkiego zużycia gumowych elementów. Zastosowanie poliuretanu znacznie wydłuża...
- Ocieplenie budynku Liczba postów: 228 Grupa: Ekologiczny... Przy planowaniu ocieplenia warto odpalić kalkulator przenikania ciepła – kilka kliknięć i już wiesz, jaką warstwę izolacji wrzucić, żeby było ciepło i zgodnie....
- dom energooszczedny Liczba postów: 402 Grupa: Ekologiczny... Jeszcze badzo ważną rzeczą są okna energooszczędne i ich montaż polecam do tego zadania https://ekoprofit.com.pl/
- Okna nowej generacji Liczba postów: 10 Grupa: Ekologiczny... Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/okna-pvc/
- fotowoltaika oplacalna? Liczba postów: 26 Grupa: Ekologiczny... Postanowiłem skorzystać z programu Mój Prąd i muszę przyznać, że była to naprawdę dobra decyzja! Od dawna rozważałem założenie fotowoltaiki, ale koszty trochę m...