offline ![]() krzysztof007 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Albatros doświadczony
![]() ![]() |
Mogę polecić ci jednego fachowca, który robił dom mojemu znajomemu, a dla mnie wykonywał altany. Zadzwoń pod numer 603067481. Nazywa sie Stasiak. Możesz też wejść na ejgo stronę internetową, masz tam projekty itp. Nie wiem jak inni, ale ja byłem, bardzo zadowolony ze współpracy. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kwiatek2345 majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: eugeniusz praktykant |
|
| |
![]() Gość: Krystian89 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Przeemek213 praktykant |
|
| |
![]() Gość: KAcper0008 praktykant |
|
| |
![]() Gość: strasburg praktykant |
|
| |
offline ![]() Katarzyna S. inżynier
![]() |
Przy kwestiach związanych z budową domu z bali warto
zastanowić się nad projektem ocieplenia. Inwestorzy
najczęściej wybierają wełnę mineralną szklaną do
termoizolacji tego typu budynków. Chce tu także
zaznaczyć, że tylko bale o średnicy większej niż 20cm
nie wymagają dodatkowego ocieplenia. |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
|
|
Szukam firmę która buduje domy z balii drewnianych
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- budowa domu szkieletowego Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Domy szkieletowe potrafią być naprawdę komfortowe – dobrze zaprojektowana i ocieplona konstrukcja daje ciepło zimą i przytulny klimat na co dzień. Wiele osób, k...
- materiał opałowy Liczba postów: 96 Grupa: Ekologiczny... Jeśli szukacie sprawdzonego dostawcy węgla kamiennego to koniecznie zajrzyjcie do https://www.centrumciepla.com.pl/ Posiadają w tej branży ogromne wieloletnie d...
- Varme opinie pompy ciepła Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... Jeśli szukacie odpowiedniej pompy ciepła do domu lub wielopowierzchniowego budynku to mogę polecić pompy ciepła marki Varme. Na ich stronie znajdziecie produkty...
- niższe koszty ogrzewania Liczba postów: 599 Grupa: Ekologiczny... Building a sustainable future needs smart choices, whether in eco-friendly housing or modern trading. Just like an energy-efficient home saves resources, quantu...
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 87 Grupa: Ekologiczny... Czy wiedzie, jak faktycznie działa fotowoltaika połączona z magazynem energii? To rozwiązanie staje się coraz popularniejsze, bo pozwala uniezależnić się od pod...