Szybki prysznic czy długa kąpiel w wannie?

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

10 grudnia 2018, 19:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak w temacie - wolicie wziąć szybki prysznic, czy może poleżeć w wannie i zrelaksować się po ciężkim dniu? Ja niestety jestem skazana na prysznic, ponieważ mieszkamy w bloku i nasza łazienka jest mikroskopijna- wanna po prostu by się tu nie zmieściła. Na szczęście dzięki moim ulubionym żelom pod prysznic: https://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod- prysznic mogę zrobić sobie małą aromaterapię i fajnie się zrelaksować dzięki zapachowi, który po kąpieli utrzymuje się na ciele przez dłuuugi czas:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2019, 21:14

Na co dzień szybki prysznic, ale czasami lubię też odpocząć w wannie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2019, 08:07

Ja jednak szybszy prysznic, natomiast myślę że warto też od czasu do czasu poleżeć w dużej i wygodnej wannie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2020, 09:15

Polecam wannę z prysznicem - świetne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2025, 06:30

świetne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• napęd BENINCA BOB Liczba postów: 56 Grupa: Inteligentn... Most of those old TikTok hacks from 2019 aren’t reliable anymore. If you're downloading or editing TikTok videos, having a solid media player really helps. I re...
  • Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Użytkownik lisadupree napisał: Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? Sprunki 1996 Powinieneś rozważyć oszczędzani...
  • Schody i ich oświetlenie Liczba postów: 27 Grupa: Inteligentn... LED-ach w przedpokoju, niekoniecznie tylko przy schodach.
  • silniki do rolet Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... a jak to wygląda i przede wszystkim, czy jest to warte zakupu bo ja właśnie też się w ostatnim czasie zastanawiałem.
  • Narzędzia pracy Liczba postów: 27 Grupa: Inteligentn... O proszę dobrze wiedzieć, mam nadzieję że wszystko pójdzie pomyślnie bo jednak kompletowanie narzędzi naprawdę nie nie jest takim prostym zadaniem.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19889 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 180

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >