Szybkoschnący impregnat do kostki brukowej
Siłownia zewnętrzna czyli sport na świeżym powietr...
Liczba postów: 53
Grupa: Ogród i dzi...
Jeszcze parę lat temu moje dbanie o siebie wyglądało dość prosto. Dobre perfumy, fryzjer raz na jakiś czas, trochę siłowni i właściwie tyle. Teraz mam 30 lat i....
Salon pod chmurką: najmodniejsze trendy w aranżacj...
Liczba postów: 3
Ogród na dachu - jakie rośliny sprawdzą się najlep...
Liczba postów: 6
Wpadł mi ostatnio w ręce artykuł o ogrodach na dachach i pomyślałam, że petunie to naprawdę fajny wybór. Są kolorowe, długo kwitną i dobrze się prezentują. Żeby...
Jak uprzyjemnić sobie i dzieciom urlop we własnym...
Liczba postów: 16
Właśnie wróciłam z urlopu w niesamowitym miejscu, które może być super pomysłem na rodzinny wyjazd. Hotel w pałacu z pięknym otoczeniem, idealny do odpoczynku.....
Rehabilitacja w basenie możliwa jest, również w ty...
Liczba postów: 17
Rozmawiając o rehabilitacji, warto przyjrzeć się możliwościom, jakie oferuje osteopatia. To coraz popularniejsza terapia manualna, która może uzupełnić tradycyj...
Zanim wybierzesz wykonawcę - 7 pytań, które warto zadać firmie od budowy tarasów
Budowa tarasu to inwestycja, którą łatwo ocenić dopiero po pierwszym sezonie użytkowania - gdy okazuje się, czy legary zostały dobrze rozstawione, czy deski nie zaczynają się wyginać, a spadek odprowadza wodę tak, jak powinien. Wybór wykonawcy ma na to wpływ nie mniejszy niż sam materiał, dlatego zanim podpiszesz umowę, warto zadać kilka pytań, które szybko pokażą, czy firma rzeczywiście zna się na rzeczy.
Proszę czekać, trwa wczytywanie danych...
Czy na pewno chcesz zgłosić nadużycie przez podany post moderatorowi?
/*
*/