Taras z kompozytu drewna

« Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

4 kwietnia 2014, 15:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik thotek napisał: Kompozyt montowany na tarasie bardzo dobrze sprawdza się w
naszych warunkach klimatycznych. Jest kilka porządnych firm
na rynku. Najbardziej znanym systemem są Deski tarasowe
Twinson (www.twinson.pl). Oprócz twinsona jest jeszcze
winfloor, technomac, prodeck, sedpa. Dowiedź się w sklepie
o gwarancję i będziesz miał gotową odpowiedź :)

hmmm a kupowales kiedys cos z Andrewexu? ich produkty sa niezwykle wysokiej jakosci :)
przekonalam sie jak 2 lata temu kupowalam ogrodzenie :) stoi jak malowane :) w wolnej chwili podesle fotki!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2014, 11:48

Użytkownik Gość: Elwira90 napisał:
(...)
hmmm a kupowales kiedys cos z (...)

Słusznie :)
Oprócz desek kompozytowych Twinson Inoutic są jeszcze jeszcze produkty: winfloor, technomac, prodeck, sedpa i andrewex :) Tak więc jest sporo firm produkujących deski kompozytowe na tarasy i balkony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2014, 17:36

A ja bym miał wątpiwości, czy na nasze warunki pogodowe takie deski się sprawdzają. szczególnie jak przetrzymają zimę. raczej inwestowałbym w płyty tarasowe - są też takie imitujące deski

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 22:16

drewno jest ekskluzywne ;) chociaż płyty tarasowe też wyglądają bardzo dobrze... ja wolę płyty, mniej problemów z nimi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 22:29

a np w pozbruku takie płytki tarasowe wykonane są w takiej technologii że np rozlane wino nie wsiąka i nie robi plam :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2014, 20:40

No podobno właśnie taką technologię opracowali czy tam wykorzystali, fajna opcja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2014, 14:34

W pewnym sensie drewno na tarasie jest dobrem luksusowym, ale ja wolę płacić za taki luksus, niż za luksus posiadania na nim tworów sztucznych, typu plastik. Jeżeli w Szwecji i Norwegii drewno na tarasie wytrzymuje długie lata, to dlaczego u nas ma tak nie być? Drewno mamy lepsze przecież. Obejrzałam w Taras Studio na Bartyckiej w Warszawie i pomacałam każdą deskę polecaną przez nich na taras i kompozyt do mnie nie przemawia.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 17:15

no nie wiem. to już chyba bardziej kwestia gustu w takim razie. ja bym inwestował w płyty tarasowe

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2014, 18:16

A sorki że spytam - ale czy taras z kompozytu wymaga jakiegoś zadaszenia czy deszcz i śnieg moga się na niego lać?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2014, 15:07

również polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaką kostkę położyć ? Liczba postów: 174 Grupa: Zagospodaro... Najlepiej poszperać w internecie i poczytać o tym więcej.
  • Tani i dobry grill Liczba postów: 23 Grupa: Zagospodaro... Jeśli chcesz kupić wszystko co potrzebne na udanego grilla, to na pewno warto mieć na uwadze sklep spożywczy online E-Spar https://e-spar.com.pl/kategoria/grill...
  • Mała altana czy duży parasol? Liczba postów: 84 Grupa: Zagospodaro... W takim razie jak planujecie postawić altanę w ogrodzie, to powinniście wiedzieć, że ważne są solidne elementy montażowe. Na https://www.chle-mar.pl/ widziałem....
  • Idzie wiosna Liczba postów: 48 Grupa: Zagospodaro... Na kolejną wiosnę planuję budowę placu zabawa w ogrodzie. Polecam przeczytać https://www.schronisko.edu.pl/jak-zamont owac-plac-zabaw-aby-byl-bezpieczny-i-zgo dny...
  • Garaż a może lepiej wiata? Liczba postów: 129 Grupa: Zagospodaro... Szukając inspiracji do budowy garażu, można także rozważyć blaszane konstrukcje, które oferują producent garaży blaszanych MARMET. Dzięki różnorodnym rozwiązani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19787 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 132

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >