Taras z kompozytu drewna

« Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

23 grudnia 2014, 04:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Na Twoim miejscu zgłosiłbym się do jakis fachowcow i przedyskutowal temat dobrze, o tak to roznie może wyjsc po internetowych zajomosciach www.akademia-drewna.pl trzymaj

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2015, 10:10

Użytkownik Gość: asdsadasasd napisał: Na Twoim miejscu zgłosiłbym się do jakis fachowcow i
przedyskutowal temat dobrze, o tak to roznie może wyjsc po
internetowych zajomosciach www.akademia-drewna.pl trzymaj

nie rozumiem? ja uwazam, ze w andrewexie sa odpowiedni do tego specjalisci i ze jak kupowac cos z drewna to tylko tam - przejechalam sie na wielu firmach, ale o tej zlego slowa nie powiem, poki co daja rade:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2015, 12:57

myślę, że jednak na taras lepszym rozwiązaniem są płytki. deska - fakt wygląda świetnie, ale wymaga dużo większej pracy i dbania codziennego. rzućcie okiem na elewację i plyty tarasowe presstone od pozbruka - nowoczesnosc przez dużę N

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2016, 22:50

A co sądzicie o jednak bardzej trwałym materiale, jakim jest beton? Oczywiście nie w czystej formie :) Chodzi mi o takie drewno ogrodowe Altus. To są płytki betonowe, które do złudzenia imitują drewno. Charakter fajny, prosto się ukłąda, no a właśnie trwałość super jest.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 21:46

Dla mnie imitacja drewna przez kostkę betonowa to jakoś nie do końca ciekawy pomysł. Wolę designerską kostkę, których nie brakuje w Pozbruk szczególnie stworzoną pod tarasy i balkony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 08:58

Przede wszystkim należy mieć odpowiednie materiały,drewno,a tak się składa że zajmujemy się tym na co dzień i możemy pomóc na www.TomDrewTarTak.pl w razie pytań jesteśmy do dyspozycji:)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2016, 13:48

Ja na początku miałem taki pomysł, ale póżniej odszedłem od niego po znalezieniu kostki dekoracyjnej Linea w kolorze Platynowym i taras wyszedł przegenialny

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 10:18

A co sądzicie o tym aby wykończyć taras drewnem egzotycznym jak np: bambus? wiadomo,ze to droższa opcja,ale i solidna,trwała,piękna przez lata. Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii?

www.Rszmicio.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2017, 21:06

Jeżeli chodzi o klejenie płytek wybrałem Kraisler expert 2 dostępny w ofercie Pozbruk. Jest to uniwersalny klej do przyklejania płyt podłogowych, płyt ściennych, stopnic, okładzin kątowych itp.Jest to uniwersalny klej można nim kleić rzeczy na zewnątrz i wewnątrz.Sprawdza się również do różnego rodzaju podłoży, na balkony, tarasy. Kleiłem płytki rok temu i nadal jestem
zadowolony z efektów wytrzymałościowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2017, 16:35

Ja na taras wybrałam płytki drewnopodobne w sklepie www.alekafelki.pl i musze przyznać że mój taras wygląda przepięknie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaką kostkę położyć ? Liczba postów: 174 Grupa: Zagospodaro... Najlepiej poszperać w internecie i poczytać o tym więcej.
  • Tani i dobry grill Liczba postów: 23 Grupa: Zagospodaro... Jeśli chcesz kupić wszystko co potrzebne na udanego grilla, to na pewno warto mieć na uwadze sklep spożywczy online E-Spar https://e-spar.com.pl/kategoria/grill...
  • Mała altana czy duży parasol? Liczba postów: 84 Grupa: Zagospodaro... W takim razie jak planujecie postawić altanę w ogrodzie, to powinniście wiedzieć, że ważne są solidne elementy montażowe. Na https://www.chle-mar.pl/ widziałem....
  • Idzie wiosna Liczba postów: 48 Grupa: Zagospodaro... Na kolejną wiosnę planuję budowę placu zabawa w ogrodzie. Polecam przeczytać https://www.schronisko.edu.pl/jak-zamont owac-plac-zabaw-aby-byl-bezpieczny-i-zgo dny...
  • Garaż a może lepiej wiata? Liczba postów: 129 Grupa: Zagospodaro... Szukając inspiracji do budowy garażu, można także rozważyć blaszane konstrukcje, które oferują producent garaży blaszanych MARMET. Dzięki różnorodnym rozwiązani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19819 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 94

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >