Taras na zimę

« Powrót do grupy: Ekspert tarasów

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

11 września 2016, 16:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Mamy sporych rozmiarów taras i teraz dopiero we wrześniu zmotywowałem się do jego urządzenia.
W lecie jasna sprawa — pergolka, doniczki z kwiatkami. Tylko jak urządzić taras na zimę - mam ktoś ciekawe projekty?
Lepsza połówka mówi, żeby wstawić donice z małymi świerkami. OK, ale co dalej? Rozmiar 15 m2, więc jest baaardzo duże pole manewru.

Dzięki z góry!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2017, 19:36

Na szczescie mam kostkę na tarasie od Pozbruk ktora zabezpieczona jest przed wnikaniem wilgoci, mrozem oraz solami odladzającymi więc wiem że na wiosnę żadna robota mnie ine czeka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2017, 01:44

I to bardzo dobry wybor Tomek111 sam teraz planuję wykończyć taras płytą Presstone dolomit mleczny

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2017, 21:07

No to jak Bordon44 wyszło? Czekam na informacje, bo jeżeli się do tego przyłożyłeś to na pewno wyszło mega :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2017, 10:28

Naprawdę jest pięknie :) Dużo-wymiarowe płyty o odpowiedniej grubości i co najwazniejsze z pięknym wykończeniem. Zdecydowanie polecam! :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2017, 08:34

Jeżeli chodzi o dobre i solidne wykonanie, wykończenie tarasu to ja mogę polecić także deskę kompozytową, która znakomicie się prezentuje i zapewni optymalną przytulność, komfort.

www.Meisen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2018, 19:49

Widzę, że ktoś już wyżej zachwala deski kompozytowe więc się podpinam. Mam taki taras kompozytowy z dobretarasy.pl i to bez dachu, więc pada na niego i śnieg leży, a zero uszkodzeń. Co do dekoracji, to żonka wiosną jakieś rośliny w donicach sadzi no i meble wiklinowe wystawiamy, ale jesienią się to wszystko chowa bo by zmarniało.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2018, 12:33

A może kamień naturalny będzie dobrym pomysłem na wykończenie tarasu,co o tym sądzicie? Akurat tym zajmujemy się na co dzień i możemy pomóc, doradzić na forum. Zobaczcie na www.TomStone.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2018, 22:31

Jeżeli jest o taras pokryty kostką dekoracyjną bądź płytą tarasową to zdecydowanie mogę polecić Ci wybór środków z oferty Pozbruk, gdzie znajdziesz takie rozwiązania jak Nano, H-Plus, Uniwersal, czy Reduktor.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2018, 15:59

No to tutaj mój poprzednik ma zdecydowanie rację, jeżeli chcesz go dobrze zabezpieczyć to te środki od Pozburk są przykładem jak dobrze dbać o elementy betonowe w ogrodzie i na tarasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co na taras? Liczba postów: 747 Grupa: Ekspert tar... Ostatnio szukałem inspiracji, jak stworzyć na tarasie miejsce idealne do porannej kawy i wieczornego relaksu. Trafiłem na ciekawy artykuł https://homms.pl/jak-u...
  • taras drewniany Liczba postów: 232 Grupa: Ekspert tar... Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się usługami z zakresu montażu i sprzedaży zabudów balkonów lub tarasów, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie...
  • Co na taras Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert tar... Ostatnio przeglądałem różne pomysły na tarasy i natknąłem się na coś ciekawego: https://homms.pl/taras-narozny-aranzacje -pomysly-inspiracje/ Tarasy narożne wyda...
  • Jaki materiał na taras? Liczba postów: 254 Grupa: Ekspert tar... Na taras warto wybrać trwały i estetyczny materiał – popularne opcje to drewno (np. modrzew syberyjski) lub deska kompozytowa WPC, która nie wymaga konserwacji....
  • Pergole tarasowe Aluhaus Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert tar... Cześć, Będę wdzięczny za opinię na temat pergoli tarasowych od Aluhaus. Mamy od nich drzwi teraz myślimy nad pergolą.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20437 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 332

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >