Taras na zimę

« Powrót do grupy: Ekspert tarasów

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

30 września 2018, 18:33

Zgadzam sie: good 0 bad

W takim razie zadbaj również o jak najwyższą jakość zastosowanych zabezpieczeń. My mamy na tarasie płyty tarasowe strukturalne Pozburk z linii Presstone.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2018, 21:57

Po prostu przed zimą jeżeli jest taka konieczność to można taras zabezpieczyć impregnatem albo ewentualnie lakierem bezbarwnym vidaron i nie będzie kłopotu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2019, 00:42

Dokładnie jest sporo ciekawych materiałów na wykonanie tarasów oraz ogrodów zimowych. Na szczęście Pozbruk zadbał o szeroką ofertę rozwiązań, także na pewno znajdziesz odpowiednie rozwiązanie dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2019, 14:07

Moim zdaniem najlepszą opcją i zarazem materiałem na wykończenie tarasu są deski kompozytowe- nie dość, że pięknie się prezentują to w dodatku będą także solidne i trwałe przez lata. Zobaczcie na Seqo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2019, 21:08

Czy chodzi o taki ogród zimowy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2019, 13:03

Jeżeli chodzi o wybór kostki dekoracyjnej to ja jestem zdecydowanym zwolennikiem wyboru modeli od Pozbruk w końcu wysoka jakość wykonania, świetne ceny i przede wszystkim odpowiednie zabezpieczenia przed mrozem czy wilgocią więc swój piękny wygląd utrzyma na długie lata. Dzięki temu zachowasz ich piękny wygląd na długie, długie lata!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2022, 10:34

Szanowni Państwo,
Jeżeli taras jest wykonany z drewna, przed zimą trzeba go zabezpieczyć, stosując na przykład Olej do Drewna Vidaron. Dzięki temu naturalny materiał zostanie dokładnie zabezpieczony przed działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych, deszczem, wiatrem i śniegiem. Olej do Drewna Vidaron ochroni również drewno przed rozwojem pleśni, grzybów oraz przed szkodnikami. Jest łatwy w aplikacji, wydajny, zapewnia trwałość koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2022, 22:40

Przyda wam się ogrzewanie na tarasie. Polecam ogrzewacz gazowy Patio z Kratki.com, sprawdza się super

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2022, 16:15

Szanowni Państwo,
Zimą taras jest narażony na działanie zmiennych czynników atmosferycznych i wilgoci. Warto więc go odpowiednio zabezpieczyć. Do ochrony drewna tarasowego rekomenduję wybór Oleju do Drewna Vidaron. Olej odżywia i wzmacnia strukturę drewna, podkreśla jego naturalny charakter, usłojenie. Może być z powodzeniem aplikowany na drewno krajowe i egzotyczne, pędzlem lub gąbką. Dzięki zastosowaniu oleju drewno zachowa swój oryginalny wygląd.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2025, 12:40

Prace tarasowe zawsze powinny odbywać się najpóźniej do sierpnia. My planujemy w najbliższym czasie zakup płyt tarasowych z oferty https://kostbet.pl/kategoria-produktu/plyty-t arasowe/ bo to właśnie one najlepiej wpisują się w założenia naszego projektu. Chcemy stworzyć przestronny taras, który będzie naturalnym przedłużeniem salonu - miejscem do wypoczynku, spotkań z rodziną i letnich wieczorów przy grillu. Zależy nam na nowoczesnym, ale ciepłym wyglądzie, dlatego rozważamy płyty z serii Tirano lub Volcano. Podobają nam się ich kolory i subtelna faktura. Taras będzie otoczony niską palisadą, z przejściem do ogrodu wyłożonego kostką brukową, więc wszystkie elementy muszą ze sobą dobrze współgrać. Dlatego chcemy wszystko zrealizować póki jest ciepło i żeby taras był gotowy i zabezpieczony przed pierwszymi jesiennymi deszczami, a zimą już spokojnie służył jako gotowa część ogrodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• taras drewniany Liczba postów: 232 Grupa: Ekspert tar... Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się usługami z zakresu montażu i sprzedaży zabudów balkonów lub tarasów, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie...
  • Co na taras? Liczba postów: 746 Grupa: Ekspert tar... Ostatnio szukałem inspiracji, jak stworzyć na tarasie miejsce idealne do porannej kawy i wieczornego relaksu. Trafiłem na ciekawy artykuł https://homms.pl/jak-u...
  • Co na taras Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert tar... Ostatnio przeglądałem różne pomysły na tarasy i natknąłem się na coś ciekawego: https://homms.pl/taras-narozny-aranzacje -pomysly-inspiracje/ Tarasy narożne wyda...
  • Jaki materiał na taras? Liczba postów: 254 Grupa: Ekspert tar... Na taras warto wybrać trwały i estetyczny materiał – popularne opcje to drewno (np. modrzew syberyjski) lub deska kompozytowa WPC, która nie wymaga konserwacji....
  • Pergole tarasowe Aluhaus Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert tar... Cześć, Będę wdzięczny za opinię na temat pergoli tarasowych od Aluhaus. Mamy od nich drzwi teraz myślimy nad pergolą.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20410 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 212

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >