Tkaniny dobre na wszystko

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

2 stycznia 2020, 09:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Zainspirowałam się różnymi propozycjami dostępnymi w internecie i zapragnęłam urządzić swój salon tak, by było w nim mnóstwo tkanin i dodatków. Wiadomo, że to znacznie tańsze rozwiązanie niż ciągłe remonty ;P
Postanowiłam więc kupić tkaniny i uszyć z nich zasłony oraz pasujące do nich poduszki dekoracyjne. Co o tym myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2020, 09:15

Jeżeli rozglądacie się za materiałami krawieckimi to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy http://luxpol-bis.pl/, która zajmuje się sprzedażą dzianin. Sam od dawna z nimi współpracuję i mogę powiedzieć że warto się z nimi skontaktować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2020, 11:40

Spory wybór tkanin tego typu i nie tylko - bo także do mebli czy samochodu można znaleźć w sklepie internetowym Kameleon - oni mają spory wybór takich produktów. W W razie potrzeby można zamówić tu próbki - zanim ostatecznie podejmiemy decyzję co do wyboru danego materiału, także to spore udogodnienie bo nie przepłacimy i nie kupimy przysłowiowego kota w worku.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2020, 11:49

dating 45 year old bachelor contestants
single i norge webkamera

#kjdbfvjb22

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2020, 12:06

dating format question and answer urdu
date i oslo wiki

#kjdbfvjb22

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2020, 14:41

Szukasz tkanin meblowych premium? Zapoznaj się z asortymentem tkanin specjalnych Oferują m.in. modele, które wykazują właściwości hydrofobowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2020, 09:23

Ja od siebie mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą firmy http://luxpol-bis.pl/ Jest to bardzo dobry producent dzianin, z którym sam współpracuję. Dzianiny mają wiele zastosowań i świetnie się prezentują dlatego warto się nad nimi zastanowić.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2020, 09:28

Nie wiem, z jakich materiałów i tkanin najczęściej korzystacie, ale całkiem w porządku jest dzianina dresowa, którą wykorzystać można do uszycia ubrań (również dla dzieci), czy różnych dekoracji. Jest ładna i dostępna w stosunkowo dobrej cenie. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2020, 09:44

Bonuses hydra

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2021, 09:44

fajną propozycję ma producent http://www.wall-przedza.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ile sprzedawaliście dom? Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud...
  • Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 33 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
  • Domek letniskowy Liczba postów: 32 Grupa: Zanim wybud... Coraz częściej myślimy o alternatywie dla tradycyjnego budownictwa i przy okazji trafiłem na ofertę domów mobilnych całorocznych od Vero Homes. Przeglądając inf...
  • Ile budowa domu Liczba postów: 93 Grupa: Zanim wybud... Jeśli planujecie kupić działkę pod dom, nie omijajcie tematu wypisu i wyrysu z ewidencji gruntów i budynków. Ten artykuł https://www.archon.pl/wypis-i-wyrys-z-r. ..
  • podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 20 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20723 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 276

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >