offline mrhammer doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kuleczka991 kierownik
|
Moją zmorą zawsze były rozdwajające się końce. Ale odkąd chodzę do fryzjera co 2 miesiące to mam spokój. Obok tego fryzjera działa jeszcze salon kosmetyczny , mają bardzo fajne kosmetyczki. Chodzę tam na regulację brwi i jestem zadowolona. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline leo5 majster
|
Na przetłuszczające się włosy tylko szampony ziołowe, a takim wypróbowanym przeze mnie jest szampon pokrzywowy. Stopniowo powstrzymał aktywność gruczołów łojowych sprawiając, że zamiast myć głowę codziennie, jak robiłem do tej pory, myję co trzy dni. A kupuję go w https://sklep.barwa.com.pl/ jest niedrogi i bardzo wydajny. |
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
|
| |
offline KateB kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
|
| |
|
|
|
| |
Gość: Raaadek praktykant |
tutaj znajdziesz szeroki wybór kosmetyki do włosów przetłuszczających się przed wszystkim dermokosmetyki apteczne, które z pewnością są bardziej skuteczne niż np. kosmetyki z drogerii |
|
| |
|
|
|
| |
offline Basienka praktykant
|
Nie znalazłam lepszego patentu, niż ich częste mycie. Kiedyś szalałam i myłam włosy codziennie, aktualnie co drugi dzień, bo mam włosy długie i gęste i ich suszenie zajmuje bardzo dużo czasu. Takie kosmetyki faktycznie działają? Bo nigdy nie trafiłam na taki, który dawałyby zadowalające efekty. |
|
|
Tłuste włosy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 309 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- Skuteczne dbanie o cerę Liczba postów: 222 Grupa: Trudne tema... Ostatnio wpadłam na Domiuroda.pl i przepadłam – masa naturalnych kosmetyków w jednym miejscu. Wszystko z dobrym składem i w rozsądnych cenach. Super, że można z...
- Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 516 Grupa: Trudne tema... Czasem lubię poczytać coś o zdrowym jedzeniu, więc zaglądam na poradnik dietetyczny – zdrowe inspiracje. Sporo tam fajnych pomysłów na szybkie i lekkie dania. N...
- Transport międzynarodowy towarów Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... A quick dubai bus card balance check ensures your nol card has enough credit for your next journey. Visit the RTA website or use the nol app for instant results...
- do my assignment for me with plagiarism-free guara... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... When students search online thinking “Who can do my assignment for me?”, they’re looking for trustworthy academic experts who can deliver original, well-researc...