offline kwiatek2345 majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Władzoi45 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Karolek23 praktykant |
|
|
| |
Gość: Władzioi45 praktykant |
|
|
| |
offline libisz doświadczony
|
Z czystym sumieniem polecam usługi p. Tomasza. Jestem bardzo zadowolony z dotychczasowej współpracy. Do tej pory absolutnie nie miałem powodu, aby być zawiedzionym. Precyzja, terminowość i jakość, najważniejsze cechy. Do tego sam Pan Tomek jest bardzo w porządku gościem, jego pracownicy również. Jedna z lepszych firm na Lubelszczyźnie z jakimi do tej pory miałem do czynienia. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Bodzio_82 doświadczony
|
|
|
| |
offline Nawrociak doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Kruszynka praktykant |
Mam niewielkie pojęcia o usługach budowlanych, ale potrzebuję kogoś do renowacji salonu, który ma służyć jako opcja wynajęcia dla gości. Czekają mnie spore wydatki. Nie znalazłam innych opcji jak Osek. Jestem samotna, tak więc generalnie nie mam na kogo liczyć. Może ktoś mi nakreśli czy firma zajmie się od deski do deski sufitem, ścianami oraz podłogą? |
|
|
Tomasz Osek
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 327 Grupa: Firmy budow...
- Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 365 Grupa: Firmy budow... Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę kosztbudowydomu.pl , na której znajdziecie portal informacyjny z najróżniejszymi poradami i pomysłami dotyczącymi do...
- Sprzątanie Kraków Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... Polecam w tym temacie zaufać firmie świadczącej profesjonalne usługi sprzątania, ozonowania i dezynfekcji wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych...
- Promocja firmy Liczba postów: 107 Grupa: Firmy budow... Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić fachowe usługi druku oferowane przez firmę https://bingraf.pl/introligatornia-warsz awa/
- Portal usługowy nobilo.pl Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Polecam wszystkim portal https://amm.org.pl/ , szczególnie tym, którzy lubią czytać o życiu codziennym, nowych technologiach i ciekawostkach z różnych branż. Zn...