offline ![]() TynkFic doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: danielR praktykant |
Świetne i bardzo porządne tynki maszynowe robi firma http://firma-tynk.com/ , polecam gorąco, niedawno wykonywali je u mnie w domu- więc z doświadczenia mogę powiedziec,że wygląda to super. |
| |
Reklamy Google |
Tynki tradycyjne cementowo-wapienne Kalisz Konin Turek Koło Łódz Sieradz Słupca Jarocin
«
Powrót do grupy: Stawiamy ściany
Ostatnio na forum
- Dlaczego gładź popękała?? Liczba postów: 24 Grupa: Stawiamy śc... Czy znacie jakieś blogi o kładzeniu gładzi?
- Budowa domu-koszty Liczba postów: 208 Grupa: Stawiamy śc... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która oferuje kompleksowe usługi budow...
- sprzęt dzwig Liczba postów: 159 Grupa: Stawiamy śc... Zdecydowanie polecam firmę Gutlift, dostępną pod adresem www.gutlift.pl/kontakt Jest to wybór dla przedsiębiorstw potrzebujacych specjalistycznego sprzętu do pr...
- Cegła klinkierowa to jest to! Liczba postów: 65 Grupa: Stawiamy śc... dla mnie klinkier to najlepsze rozwiązanie - taki np. Roben wygląda super i jakościowo to bardzo dobra opcja.
- Popękana gładź gipsowa w kształcie mapy Liczba postów: 6 Grupa: Stawiamy śc... Przy pracy na sufitach ważna jest lekkość aplikacji i dobra przyczepność. MasterMas Eco Line to gładź, która może być stosowana zarówno ręcznie, jak i maszynowo...